Jump to content

2011 Impressive Torpido Aydınlatması

Xman
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar 2011 impressive mazda 3 kullananlar yardımcı olursa sevinirim, klavuzda torpido gözü aydınlatmalı olarak yazıyor ancak bizim torpido gözünde aydınlatma ya yok yada var ama çalışmıyor. Dün Opan servisi aradım o kitapçık 5-6 modeli birden içeriyor sizin modelde aydınlatma olmayabilir ama biz araştırıp yarın size dönelim dediler. Benim 2004 astrada bile vardı bu basit özellik, 2011 impressivde yoksa yuh yani...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Az önce mazda-tr.com adresinden teknik broşür indirip baktım, aydınlatmalı torpido gözü mazda 3 tüm versiyonlarda standart. Ampulü patlak sıfır araba sattılarsa bana onada yuh yani.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Olabilir böyle küçük hatalar. Daha büyükleri olmasın yeterki.

Sattılarsa da takacaklar tabi.

Haaa takmayız yada takarız ama parasını isteriz derlerse o zaman yuh de.

Şimdi yuhalamak için erken.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Opan servisten Bülent bey ile görüştüm az önce, farlar açıkken ( gece modunda) aktif oluyormuş aydınlatma, biz hangi durumda denedik hatırlamıyorum şahsen. Akşam deneyip bakacağım , bilgi veririm buradan :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yeni arabaya alışmak zaman alacak sanırım :) eski alışkanlıkların değişmesi zor. Astrada her pozisyonda ( motor kapalıyken bile) yandığı için hiç düşünemedim farla ilişkili olduğunu :2funny:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Japonlar tutumlu adamlar :D Gerekmediği yerde yakmıyorlar ışıkları :D

Lütfen taklit arabalarla karşılaştırmayalım >:D

Yeni arabaya alışmak zaman alacak sanırım :) eski alışkanlıkların değişmesi zor. Astrada her pozisyonda ( motor kapalıyken bile) yandığı için hiç düşünemedim farla ilişkili olduğunu :2funny:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Senin düşdüğün hataya bende bir kere düşmüşdüm.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 5 ay sonra ...
  • 6 ay sonra ...

Evet benimkinde de beyaz bi bölüm var fakat ışık yanmıyor açmak için uğraştım ampül falan patlamıştır diye olmadı

eski kasalarda yok galiba

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Saol öğrendiğim iyi oldu şimdi iyi bi elekrikçi bulup söktürmek lazım çok da önemli değil aslında ama madem var çalışsın di mi :)

Servise git demeyin Ispartada servis yook :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sanayide eski mazda servisi olucak ıspartada, ben birkaç defa oraya gitmiştim ancak arıza elektrik arızası olduğu için onlarında pek birşey yapabilceklerini sanmıyorum. Adını hatırlamıyorum ama eski mazda servisi kim diye sorup bulabilirsiniz onlarda sizi bildikleri bir ustaya yönlendirirler..

Servise git demeyin Ispartada servis yook :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...