Jump to content

Mazda3 mü Golf 6 mı ?

kdr14

Tavsiye Edilen Mesajlar

Guest edarguner

yakıtta hurafe, hepsi yakıyo . benzin 4tl kardeşim nasıl yakmasınlar :)

röno araba yapmayı bırakmalı diye düşünüyorum. hiç ama hiç hitap etmiyor. kuzumun ön cam ısıtması yeter. sabah açıyorum, 2dk da 1cm buz eriyor .koltukta ısıtıyor bi taraftan totomu ,sırtımı. mis gibi :)

nimet valla

Bu tip yazılar günah günah :P , bir tarafını geçtim kendini  ısıtamayan var, öndeki buzu bıraktım arka camdaki buğuyu çözemeyen var :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 52
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu ne rahatlık ! :D

paşa çocuğuyum ben :) valla toto ısıtma alışkanlık yapıyor , başka arabalarda rahat edemiyorum :D

konu da golten nereye geldi :) almayın efendim golf molf .. mis gibi kuzu varkene

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

paşa çocuğuyum ben :) valla toto ısıtma alışkanlık yapıyor , başka arabalarda rahat edemiyorum :D 

Paşa çocuğu değilim ama totoş ısıtma konusunda hemfikirim :D Büyük keyif :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yorumlar süper :) renoyu sormaz olaydım. doğru mazdayı bir yere koymak gerekir öbür araçları bir yere gerçekten çok kalite araç binmek nasip oldu bir kere ama kullanmadım daha.Gözümüzü korkutan sadece işte hergün 80 100 km yapacağı için çok yakmaması yolda (şehir dışı) olduğu için çok yakmayacağı kanaatine vardım.Koltuk ısıtması olayı güzelmiş :) sadece alt tarafı ısıtıyor sanıyordum sırtınıda ısıtması gayet keyifli bir sürüş olur kanımca :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Fazla kilometre yapman sorun değil ki. Hele ki şehirdışı olduğu zaman yaklaşık (kullanıma göre değişir) 6,5 Lt/Km yakarsın. Bu fiyata böyle donanımda bir araç alacaksın ve şehirdışında 6,5 yakacak; insan daha başka ne ister?!?!

Haklısın donanım çok etkileyici gerçekten yok yok.Ben en çok kapı eşiğinde mazda 3 yazısına aşık oldum gerçekten çok hoş ama aksesuar olarak geliyor impressive modelinde yok ama ona para verilir bence ışıklıydı sanırım yanlış bilmiyorsam

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hız sabitleyiciyle 110 a sabitlersin, yayılırsın, çayını da alırsın termosla ohhh :) valla düz yolda bişe yakmaz 6-7 lt dir yakacağı .

geçen ekim de çıktım burdan ankara 800 km, oradan istanbul, ordan döndüm izmit,eskişehir,ankara, ordan konya. konyadan direk buraya .2 haftada her yola girdim, 2 kere de fırtanaya yakalandım,ciğer sızlatan çukurlara düştüm. beni hiç üzmedi sağolsun :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hız sabitleyiciyle 110 a sabitlersin, yayılırsın, çayını da alırsın termosla ohhh :) valla düz yolda bişe yakmaz 6-7 lt dir yakacağı .

geçen ekim de çıktım burdan ankara 800 km, oradan istanbul, ordan döndüm izmit,eskişehir,ankara, ordan konya. konyadan direk buraya .2 haftada her yola girdim, 2 kere de fırtanaya yakalandım,ciğer sızlatan çukurlara düştüm. beni hiç üzmedi sağolsun :)

Bide benzin ucuzlasa :) Çok daha keyifli yolculuk olur .

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Megane alacaksanız yerli üretim almayın , ithal(fransız) yapımı alın alabilirseniz, yerliyle ithal arasındaki farklar kısaca yerliler 2 cm daha yüksek, gösterge analog , 4 cam otomatik fakat tek dokunuşla komple açılmıyor , iç mekan kalitesi daha düşükmüş, ve araç daha az performansa sahip

Megane için duyduklarım bunlar

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2004 Mazda6 4 ileri otomatik şanzıman da bile uzun ve düz yolda 7.1 yakıyorsun , hem de öyle 90la felan değil felan değil 110-120 ortalama ile, Mazda3 ile çok daha rahat yaparsın. Fatih'in dediği gibi Cruise Control de kullandınmı rahat 6-7 arasına düşer.

Edit : Yeterli zaman geçtiğinden konu kilitlenmiştir.

kilit.gif

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...