Jump to content

Mazda3 mü Golf 6 mı ?

kdr14

Tavsiye Edilen Mesajlar

180 i geçemezsin, beyinden kesilmiş :) yol tutuşu mest edecektir ona şüphem yok , performansta motor açıldıktan sonra kendine geliyor, tatmin eder..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 52
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Düz viteste, yolda müsaitse 200 ü görebilirsin ( tecrübe ile sabittir ) ancak otomatikte maximum görebileceğin hız 180 dir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

O yolda 200km yapabiliyormusunuz? Mazda otomatşk şanzımandan dolayı 1 tane problem yaşayan görmedim ve duymadım. 2cisi Vw ile ilgili bir yığın şanzıman problemi var. 3.cüsü sınıfında Otmatik olupta en az yaktıranlardan biri diyebiliriz herhalde.

Bence gidip ikisinide test edin .

Honda civic'le yaptık yokuş aşağıya.Ocağın sonunda gidicez bakmaya test edebiliriz inşallah.dsg şanzıman sorunu çözüldü sanıyorum yazılımdan dolayı arıza verdiğini söylüyorlar yapmışlar.Ama yeni şanzıman sonuçta ilerleyen zamanlarda çıkabilecek sorunlarıda göz önünde bulundurmak gerek.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Honda civic'le yaptık yokuş aşağıya.Ocağın sonunda gidicez bakmaya test edebiliriz inşallah.dsg şanzıman sorunu çözüldü sanıyorum yazılımdan dolayı arıza verdiğini söylüyorlar yapmışlar.Ama yeni şanzıman sonuçta ilerleyen zamanlarda çıkabilecek sorunlarıda göz önünde bulundurmak gerek.

VW sitesine girdiğinde MEKATRONİK dedikleri ne olduğunu bilmediğim bir sorun var... bu halen devam ediyor insanlar "inşallah bende olmaz" şeklinde dua ediyor. severek aldığın araca o şekilde binmek zor be :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

valla sıfır araba alacaksın 1000km sonra servis servis gezeceksin :( çok korkunç bişey.

Bu bahsettiğiniz olay her markada olabilir, yeterki sorunlu ürüne denk gelmeyin, dünyanın en sorunsuz markası 100 bin aracından 1 tanesi sorunlu çıkar oda size denk gelir, ocağınıza incir ağacı diker.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sorun bazı markaların ortalamasının daha yüksek olması zaten. yoksa bendeki hastalık 100bin 1 görülüyor zaten :)) neurofibromatosis tip 2 efenim :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

dostum bende geçen yıl golf dizel alacakken babam mazda 3 ü test edip golften vazgeçip mazda 3 dizel aldık.alacağım golfte comfortline modeliydi.eskişehirde en fazla ortalama 8 lt gördüm.onun sebebide 2 hafta boyunca sabah -1 derecede çalıştırıp 5 km üniversiteye gidip akşam tekrar soğukta tekrar eve dönmem oldu.mazda 3 golfe göre gerçekten büyük görünüyor.arkadaşımda golf dizel var aralarındaki bence tek fark içindeki kalite hissi ve stabilize yoldaki ses alma olayı.araç 200 yapmıyor limitlendirici yüzünden 5. viteste belli devirde kalıyor.limitlendiriciyi kaldırıp 220 yapan var dedi servis fakat ne gerek var.arabanın 1. ve 2. vitesi gayet seri.ben arabayla kaza yaptım işlerim bu ay rast giderse seat leon 2.0 tdi  170 hp modelini alamayı planlıyordum.sırf seriliğinden dolayı.bayiye gittim ve konsol sonuçta mazda 3 e göre bitik keza görüntüsüde.yakında 115 hp lik dizel modeli çıkacak hatchback olanı.almanyadaki gibi model şansı seçme olsa mazdada -alman sitesinde donanımı yükseltebiliyorsunuz- başka araba hiç düşünmem.sunroof yüzünden başka marka alacağım.golften mazda 3 e binen arkadaşlarım arabanın konsoluna hayran kalıyorlar.mazda golfe göre birçok yönden üstün fakat içindeki kalite hissi ses tıkırtı yönünden golf üstündür.ses tıkırtı sorunu bendende kaynaklarıyor ben arabayı çok dinlerim arabam konusunda çok titizdim.göze çöp batınca vazgeçtim.bence mazda3 yakında 115hp 270 nm torkluk modeli çıkacak.touring donanımında park sensörü hız sabitleyici var artık.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

mazda golfe göre birçok yönden üstün fakat içindeki kalite hissi ses tıkırtı yönünden golf üstündür.

Hocam eminmisiniz golf ün içindeki kalite hissinin mazda dan üstün olduğuna? Ben 2009 golf sattırdım abime, odun gibi araba ne biçim iç yapısı var diye...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda yeni motor çıkartacaksa beklemekte fayda var ozman ama kesin mi onuda düşünmek gerek.Dizel otomatik olsaydı hiç düşünmezdik.Ama balıkesir teknak oto'ya gitmeden arabaya almayacağımız kesindir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda kesinlikle yeni motor ve şanzıman çıkartacak ama Türkiye'ye gelişi en erken 2012 gibi olur diye tahmin ediyorum. O da başı mı sonu mu Allah bilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet 4 yıl uzun bir süre beklenmez.Artık ocakta gidip bakıcaz mazda'ya umarım beyaz bir 3 sahibi oluruzda resimlerini koyarım canavarın :) hepinize çok teşekkür ediyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hocam eminmisiniz golf ün içindeki kalite hissinin mazda dan üstün olduğuna? Ben 2009 golf sattırdım abime, odun gibi araba ne biçim iç yapısı var diye...

golf 6 dan bahsediyorum  golf 5 dediğiniz gibi haklısınız.benım araba 40bin kmde gögüslükten gelen tıkırtıyı servise 3 kere gittim.birde kapı cebi boşken bas ve treb sıfır olmasına rağmen ses 40 seviyesinde bi anlaşılmaz ses yapıyor.servis söktü 2 kere olmadı.ben söktüm herşeyi sağlamlaştırdım yine çare yok.ah bi bulsam namussuzu :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hocam bende senin gibi araç almadan önce uzun bir süre araştırma yaptım.

Hem forumlardan takip ettim hemde plazalara gittim bizzati yerinde inceledim.

Golf için buradaki Wv ye gittim.Hıglıne modeli için 55 bin lira fiyat aldım.

Ama hem bagaj hacminin çok dar oluşu (bebek arabası sığmıyor tek başına) hemde

Dsg şanzuman problemi ve en önemliside fiyatının C segmenti bi araç için çok yüksek

Oluşu( o fiyata passat alan arkadaşım var )o yüzden hiç düşünmeden Golf ü eledim.

Ve en sonunda mazda'ya karar kıldım.

Daha önceki yazımdada bahsetmiştim.DH forumdaki arkadaşların çok yardımı

oldu mazda almam konusunda.İlk başta sedan impresiv almaya gitmiştim ama

Showroom da 90.yılı görünce hayran oldum araca.Hiç test sürüşü felan yapmadan.

Dedim ben bu arabayı alcam.Ve o gün hiç düşünmeden siparişi verdim.İyikide vermişim.İyikide mazda almışım.Çok memnunum aracımdan.En önemlisi severek,

isteyerek biniyorum ve kullanıyorum.

Diyeceğim o ki sorunsuz,rahat,kullanışlı,konforlu,donanım olarak sınıfındaki araçlardan

Daha üstün bi araç istiyosan ha unutmadan bi o kadarda gösterişli  araç istiyorsan hiç düşünmeden al derim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu sitemazda sitesi diye herkes mazda der diye düşünmüyosundur umarım.

ama şu gerçek varki fiyat farkı 15 bin ise eğer bunu alırken 1 kerede ödüyorsun kolay bir parada değil elbette.ama 15 bin arayı kapatmak için 15binde cepte olmalı gerek varmı fazladan okadar ödemelere.

mazda tasarımı ve duruşuyla zaten gözalıcı oysa bir golf artık okadar değil golfe bakınca fark araman gerekiyor

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

mazda 3 ü çıktığından beri takip edenlerden biriyim.Çok forum gezdim arabada hiçbir memnuniyetsizlik okumadım daha sadece işte yakıt tüketimi biraz sorun o da her güzelin bir kusuru vardır diye düşünüyorum.Renault megane 2010 lar nasıldır acaba?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest edarguner

Megane, Citroen, VW Tavsiye edilse herhalde Mazda sahibi olmazdı burdaki insanlar. Bence fazla şansını zorlama Kadir kardeşim :D

Mantıklı bir şekilde herkes birşeyler söylemiş zaten yoksa "dh" gibi değil burası :P

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yakıtta hurafe, hepsi yakıyo . benzin 4tl kardeşim nasıl yakmasınlar :)

röno araba yapmayı bırakmalı diye düşünüyorum. hiç ama hiç hitap etmiyor. kuzumun ön cam ısıtması yeter. sabah açıyorum, 2dk da 1cm buz eriyor .koltukta ısıtıyor bi taraftan totomu ,sırtımı. mis gibi :)

nimet valla

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...