Jump to content

Multimedya Önerileriniz (2010 ve Üstü)

Xman
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Ben kullanmadım, araştırıyorum sadece. Malum dolar'ın durumu ortada, bana 1100 demişlerdi ama dolar 2.2 civarındaydı o zaman. Elektronikçi arkadaş çok övmüştü.

Bir de ses kalitelerinden şüpheleniyorum hep bu cihazların. Orijinal ses sisteminin kalitesi yeteri düzeyde şu an. Onun altında bir kalitede gelirse, anfi manfi uğraşmak istemiyorum.

Aynen size katılıyorum. Ben daha yeni sordum fiyatı aynı dedi. Sabitlediler herhalde. Konuda android cihazları önermişler fakat ne bir marka var bakabileceğim ne de irtibat. Kar elektronik sitesi de kapanmış. Dolayısıyla daha güvenli olacağını düşündüğüm bu tip cihazlara yöneldim. Gittiğim yer de bana bu cihazı çok övdü. Android cihazları sordum garantisi yok dedi. Sonuçta baya fazla miktar vereceğiz en iyisini ve en güvenlisini seçmeli.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

http://www.navimex.com.tr/urunDetay.aspx?urunID=37

Bu üründen kullanan var mı? Nasıl sizce? Windows tabanlı işletim sistemi kullanıyormuş. Ram'i falan iyi geldi ama daha önce multimedya navigasyon sistemi kullanmadığım için hiçbir fikrim yok. Yardımcı olur musunuz?

Piyasada bulunabilecek en düşük ram'e sahip. 128MB den daha azı satılmıyor, ve standart wince donanımı var üzerinde.

Benim cihazım:

1600Mhz çift çekirdek, 1024MB Ram, 8096MB harddisk

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Piyasada bulunabilecek en düşük ram'e sahip. 128MB den daha azı satılmıyor, ve standart wince donanımı var üzerinde.

Benim cihazım:

1600Mhz çift çekirdek, 1024MB Ram, 8096MB harddisk

Peki sizin cihazı nerden bulabiliriz?

Bu arada Yandex navigasyonunu kullanıyorsunuz. Yani bu durumda internetin olmadığı durumlarda navigasyonu kullanamıyorsunuz. Doğru mu?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yandex kullanmak isterseniz internet şart. İnternetiniz olmayacaksa android almayınız. Ayrıca internet olmadan çalışan birçok navigasyon da mevcut. Benim simkartım var gps için, onun vasıtasıyla yandeksi kullanmaktayım, trafiği takip edebilmek için bu cihazı aldım. Sabah işe giderken yandeks, eve dönerken yandeks. Yani yolu bilsem de kullanıyorum, trafiğe takılmamak için.

Diğer IGO, sygic gibi programları da kullanabilirsiniz.

http://www.amazon.co.uk/dp/B00LGC8LBQ/ref=sr_ph?ie=UTF8&qid=1426196082&sr=1&keywords=android+mazda+3

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben navigasyonu şehiriçinden ziyade şehhirlerarası yolculuklarda kullanmak istiyorum. Bu yüzden herhalde igo tabanlılardan faydalanacağım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 2 ay sonra ...

Yandex kullanmak isterseniz internet şart. İnternetiniz olmayacaksa android almayınız. Ayrıca internet olmadan çalışan birçok navigasyon da mevcut. Benim simkartım var gps için, onun vasıtasıyla yandeksi kullanmaktayım, trafiği takip edebilmek için bu cihazı aldım. Sabah işe giderken yandeks, eve dönerken yandeks. Yani yolu bilsem de kullanıyorum, trafiğe takılmamak için.

Diğer IGO, sygic gibi programları da kullanabilirsiniz.

http://www.amazon.co.uk/dp/B00LGC8LBQ/ref=sr_ph?ie=UTF8&qid=1426196082&sr=1&keywords=android+mazda+3

hocam bu ünitlerin bluetooth performansı nasıl en çok merak ettiğim seylerden biride bu eğer cacıksa hiç bulaşmayalım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...