Jump to content

sizce hangisi?

maverick sbd

Tavsiye Edilen Mesajlar

O zaman reno tavsiye ederim pejo fransız sonuçta ve benim fransız araçlarına karşı pekde iyi duyumlarım yok

Seni macun seni :D :D bizde reno'yu fransız arabası sanıyorduk yıllardır, meğersem değilmiş :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Seni macun seni :D :D bizde reno'yu fransız arabası sanıyorduk yıllardır, meğersem değilmiş :D

Evet ama pejo daha kötü bir fransız, yorgun olduğumdan telaffuzum biraz kötüleşti :nea:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaşlar görüşleriniz için teşekkürler

düşündüğüm 2 aracın linkleri aşağıdadır...

telde pazarlıklarını yaptım...

olumlu seyler konuştuk.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-emsalsiz-temiz-satilik-megane-38959151/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-peugeot-307-69-binde-gicir-gicir-2004-307-technoplus-38335891/detay

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ereğli de servisi veya ustası olan bir araba seçmeni tavsiye ederim.Bunu dediklerimi  yabana atma.Ereğli sanayisine git bir bak etrafına hangi arabaların ustaları var parçacıları bir kontrol et .Hangi arabaların parçaları rahat bulunuyor.ona göre almanı ısrarla tavsiye ederim.Hem 20 bin verip hem başına bela alma.Tavsiyedir.Yaşamış,tecrübe etmiş biri olarak söylüyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi ben ereğliliyim. ereğlide yaşasam git porsche al serviste sıkıntı işçilikte sıkıntı yaşamazsın.

görev icabı ıspartadayım.

ayrıca şimdi van pejodan bir arkadaşla görüştüm. tiptronic 307lere yanaşma manulelini de bulursan kaçırma dedi.

bir tane de manuel buldum.link aşağıdadır.

tiptronici arkadaşın tavsiyesi ve tecrübesine dayanarak iptal ettim. 2 tercihim var demiştim.

1. si yukarıdaki megane II

2. si de http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-peugeot-307-tam-bir-aile-arabasi-37946510/detay

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu iki araç arasında kesinlikle megane sedan derim. Eski arabamdı 6 yıl kullandım memnumdum. taki mazdaya geçince, şimdi mazdayı tek geçerim..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest edarguner

Ediz 3 ay sonra 2 eski kasa olacak bunlar ama.

1 tane son kasa var içlerinde :), Diğerlerine göre daha az sorunlu diye Ford önerdim. Bana göre daha konforlu Fordlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest edarguner

Evet yeni Focus'u bende beğendim epey. 2001 senesinde arkadaşım sport trend almıştı 136hp'lik olanlardan.Canavar gibiydi namussus.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaşlar görüşleriniz için teşekkür ederim. gösterdiğiniz ilgiden dolayı Allah arzı olsun hepinize.

ben farklı bir araç alsam da(bu mazda olmadığı için üzgünüm) yine bu forumda siznle beraber görüşlerimi paylaşıcam.

yalnız ben internette girmediğim okumadığım forum da kalmadı. iki araba dedim ve ve bu 2 araçtan pejo 2003 te yılın otomobili megane da 2004 te yılın otomobili secildi.

anlamadığım yani avrupadan bu kadar oy alan bir araç ki bunlar burda tutulmama sebebi nedir?

ayrıca ikinci defa sok oldum megane sedan diye düşünüyordum ama sedanlar yol tutuş olarak hb den daha kötüymüş. içlerinde en iyi yol tutuşu olanlar hb lermiş. sedanlar için 130 dan sonra güven vermiyor ama hb de durm hiç de öyle değil yazmışlar...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşım Skoda fabia olabilirmi? Şu an sıfırı 21-22.000 tl yazıyordumki zam gelmiş sitesine baktım 25.370 olmuş. Belki pazarlıkla 23.000'e inebilirler. Sen 21.000'e kadar ödeyebiliyorsun anladığım kadarıyla. Skoda deyip geçme yalnız yanlış bilmiyorsam Vw ve Auidi ortak üretiyor. Arkadaşım alalı 3 hafta oldu gayet memnun. Ayrıca 6 yıllık araç yerine sıfır araç almış olacaksın.

Edit : Yeterli zaman geçtiğinden konu kilitlenmiştir.

kilit.gif

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...