Jump to content

Yüzde 35 daha az yakıt tüketmek istermisiniz?

Mücahit
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Şimcik sevgili bülent abi bu şehiriçi aracın tüketimi.. Acı ama gerçek.. Yanlız ufak bir eksiklik var yazmayı unutmuşum.. Ben bu tüketimi LPG de yapıyorum.. :):)

abi  ben dicektim de konduramadım yepis yeni guzuya , bu aradamazda 3 ve 6 ları LPG öksürtüomuş ona göre , bi konuda yazmışlar bi incele istersen
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 138
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

17

• OveRMinD

10

• Mücahit

9

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Guest sevimli06

abi ben dicektim de konduramadım yepis yeni guzuya , bu aradamazda 3 ve 6 ları LPG öksürtüomuş ona göre , bi konuda yazmışlar bi incele istersen

Öksürtsün be dostum.. Ben öksüreceğime o öksürsünde yeni modelini alalım :) Ama performansından çook memnunum.. Aynı sistemi Mercedes E200 taktık 98 model oda süper canavar gibiler walla.. 205 gördük yani lpg de hemde 19" jant lastikle mazda ile boluya giderken :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bana müsade şuan burda olan ve benden sonra siteye girecek olan herkese ii geceler.. ii forumlar...

iyi geceler abi , görüşürüz , hepimizin dönüp dolaşıp geleceği yer forum :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Şimcik sevgili bülent abi bu şehiriçi aracın tüketimi.. Acı ama gerçek.. Yanlız ufak bir eksiklik var yazmayı unutmuşum.. Ben bu tüketimi LPG de yapıyorum.. :):)

şimdi oldu lakin eksiklik ufak degil epey bi büyükmüş yoksa gece vakti kafayı yedirecektin millete nası bu kadar az yakıyor diye :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 6 ay sonra ...

ben otomatikle bile boşa atıyom yokuş aşşağı, siz nediyonuz :) valla

O zaman şanzıman tamirine hazır olun :D , sakın boşa atmayın çok sakıncalı  ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest infsphinx

8,6 ortalama iyidir sanırım... bu şekilde 550 km yol yapıyor araç ve de depoda yaklaşık 8 lt yakıt kalıyor ... tabi ışık yanıyor ve km de 50 den az bir km yi gösteriyor...

her defasında ışık yanınca depoyu doldurduğumdan gidedbileceğim en son km nin ne oldunu hiç göremedim... görmek de istemem neme lazım benzini tüketirsek seyreyle gümbürtüyü... :D

araç triptronik bu arada...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

öncelikle konuyu açan arkadaşa teşekkürler boş vites konusunda uzun yokuşlardaa atılmaması gerektiğini duydum bende hangi ustaya sorduysam atmamakta daha fayda var dedi...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 9 ay sonra ...

Yakıt tüketimiyle ilgili konuları çıkartıyor, birleştirecek galiba, hadi bakalım hayırlısı....:D

Ya da benzine ödediği para tak etti LPG taktıracak :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...