Jump to content

Yüzde 35 daha az yakıt tüketmek istermisiniz?

Mücahit
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 138
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

17

• OveRMinD

10

• Mücahit

9

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Guest mustafa_g

Yakıt tüketimiyle ilgili konuları çıkartıyor, birleştirecek galiba, hadi bakalım hayırlısı....:D

akıllı adamın hali bambaşka oluyor yahu.

aynen öyle ama daha önce konu birleştirmeyle ilgili google aramalarında sıkıntı olabilir demişti Burak. o yüzden tereddüt ettim. onay gelirse bunları birleştirmeyi planlıyorum :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Burada aslında asıl kriter o başlıkta geçen konu başlığında nerede çıktığımız :) Yani mesela "az yakıt tüketmek" gibi bir aramada konu ilk sayfada ise konuları onun altında birleştirmek daha mantıklı olur çünkü diğer konu altında birleştirirsen bu sefer google o sayfayı bulamıyacağı için indexten düşürür.

Karışık konu vesselam :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

hangi bunlar olduğuna bağlı :)

sınırlarım içindekileri birleştirdim bile :)

Biran abinin açtığı konuya boyum yetmediği için o ayrı mahallede kaldı. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Birleştirdiysen artık yapacak birşey yok :) ama yukarıda dediğim şekilde bir öneme sahip bu konular. Özellikle de Teknik bölümlere açılan konular. Üyelerimize özel kısımları zaten Google da indexlenmediği için iste böl ister birleştir sorun değil ama buralardaki konular bizim googledaki damarlarımız tabiri caizse :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

Akıllı adam Mustafa abi, taktırır bence de :D

bu son 3 hafta öncesinde LPG taktırmış olsaydım 200 lira civarı avantajım olurdu şimdi. ama yine de ısrarla ve inatla taktırmak istemiyorum. arkadaş astra gsi 70 binde motoru aldı eline. hadi onu geçtim, benim gibi bahtsız bir adam arabaya lpg taktırırsa ömrünün geri kalan kısmını sanayide geçirir. bkz. disk balata değişiminden sonra başıma gelenleri hallettirmek için ne kadar çok uğraştım. benim arabama lpg takan usta kesin tankı motorun oraya, lpg enjektörlerini bagaja monte eder. sonra ben onu düzelttirmeye çalışırken boruları arabanın üstünden doğru çekip egzost manifoltuna bağlar ucunu ;D yok istemem, bırak dağınık kalsın :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

Seni İzmit'te yönlendireceğim bayimiz çok hoş sohbettir :) Sürekli sanayiye gidersen bile canın sıkılmaz :D

ben sanayiye gittiğim zaman uğrayacak kapı epey var zaten, yenilerini eklemeye lüzum yok :D

lpg takmamak için her türlü mazereti öne süren mod: ON :tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

abi burdaki 2,0 arabalar gas saver diye geciyor :) bazen millete trdeki benzin fiyatindan bahsediyorum. millet nasil biniyorsunuz diyor. lpgyi aciklayamam diye anlatmiyorum :) cok zenginiz ve bazilarimizin basi kel diyorum anliyorlar :D

yaa yürüyün gidin be kardeşim. Allah'a yakın bana uzak olsun elpici, araba yüzünden bi gün işten atacaklar zaten beni. Elpici taktırırsam sanayiden dışarı çıkamam. Ruhsat değişimiyle, MMO ile falan da hiç uğraşamam :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bunları yapsak ztn 1 depoyla 1000 km gıderız ben bunları yapamadıgım ıcın sehır ıcı 450 km yı gecemıyrz nazık kullanma anı kalkıstan kacınma fln bana ters :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 7 ay sonra ...

yaa yürüyün gidin be kardeşim. Allah'a yakın bana uzak olsun elpici, araba yüzünden bi gün işten atacaklar zaten beni. Elpici taktırırsam sanayiden dışarı çıkamam. Ruhsat değişimiyle, MMO ile falan da hiç uğraşamam :)

Keser döner sap döner, gün olur hesap döner.....:egy:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

Keser döner sap döner, gün olur hesap döner.....:egy:

Oldu mu ama abi şimdi bu oldu muuu??? :D :D :D

Koskoca başınabakan bile biz deyiştik artık, eskisi gibi değiliz diyor da ben mi diyemeyeceğim. Dedim bile anasını satıyım; yaşasın elpici :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yarın bir gün yanlış yollara dönsek, durum tespiti mi yapacaksın selma abi :D

9 kusurlu hareketin en kusurlusu hem penaltı hem kırmızı kart hemde gol  :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 yıl sonra ...

aracın nekadar yaktığını tespit etmek için araçtaki benzin bitene kadar kullanılır sonra 5 litrelik benzin alınıp dökmeden doldurulur ve tekrar bitene kadar kullanılır ..5 litre gidilen km ye bölünüp 100 le çarpılır çıkan sayı litre cinsinden arabanın 100 km de tükettiği yakıttır..Daha kesin sonuç verecek bi test bilmiyorum..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...