Jump to content

Led bagaj aydınlatması ??

honuuu
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

izmire geelme durumum var gelirsem sana ulaşırım o zamanvs

tabii ki yardımcı olurum, zaten basit bi olay toplamda iki dk.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çok şık olmuş, özendim valla bende yapacağım en kısa zamanda :)

çok basit ve çok şık kesinlikle tavsiye ederim :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 9 ay sonra ...

Gayet Güzel Olmuş Sağlı Sollu. Uygulanmış fotoları gördükten sonra ben bile benim Sedan Araca yapmayı düşünmeye başladım. Bazen Mevcut bagaj lambasının önüne birşey geldiği için diğer bölgeler karanlık kalıyor. Sizin yapmış olduğunuz sistem sayesine bu dert ortadan kalkıyor. Pratik ve kesin bir çözüm ellerinize sağlık güle güle kullanın

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Teşekkürler, sedanlarda da bagaj kapağının bitip gövdenin başladığı yere (tavana) uzun şerit halinde görünmeyecek şekilde yapınca gayet güzel oluyor, benimkinden sonra arkadaşımın sedan civicine yaptık, oldukça kullanışlı ve şık oldu denemenizi tavsiye ederim :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yok bagaj lambası Yunus, hatırlarsanız bakmıştık beraber ama Mazda6'nın bagaj yapısı biraz farklı olduğu için 2 parçalı olması daha iyi olur demiştik. Gel gör ki nasip olmadı :D

Mazda3'e kısmet olur inşallah. Tabii önce bir Mazda3'üm olması gerekiyor :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 ay sonra ...

Merhaba Geçtiğimiz Günlerde Led Bagaj Aydınlatmasını Bende Yaptırdım Görüntüleri Paylaşmak İstedim. Garajımızın aydınlatması yetersiz olduğundan dolayı öncesinde bagajda birşeyleri almak için ararken sıkıntı oluyordu. Şimdi bu aydınlatmadan sonra bagajın içi çok aydınlık oldu. Fotoğraflardan 1 tanesi zaten garajda ışığın olmadığı ve flaşsız olarak çektim. Bagaj ışıl ışıl,10 TL ye mal oldu bana.

post-6837-141695287153_thumb.jpg

post-6837-141695287156_thumb.jpg

post-6837-141695287159_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhaba Geçtiğimiz Günlerde Led Bagaj Aydınlatmasını Bende Yaptırdım Görüntüleri Paylaşmak İstedim. Garajımızın aydınlatması yetersiz olduğundan dolayı öncesinde bagajda birşeyleri almak için ararken sıkıntı oluyordu. Şimdi bu aydınlatmadan sonra bagajın içi çok aydınlık oldu. Fotoğraflardan 1 tanesi zaten garajda ışığın olmadığı ve flaşsız olarak çektim. Bagaj ışıl ışıl,10 TL ye mal oldu bana.

nerde yaptirdiniz hocam, istanbul'da var mi adam gibi bir mazda 3.parti modifikatoru. guvenerek gidip sunu bunu tak diyebilecegimiz bir yer. tesekkur.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Koltuk başlığı Dvd alıp taktırdığım yerde yaptırdım. Aslında elinden az çok elektrik,elektronik işleri  gelen kişiler için bence çok basit bir işlem zaten.  Mevcut bagaj lambasından paralel hat alarak yapıldı. Yaptırdığım yere gelince Ümraniye Alemdağ Caddesi Netaş Fabrikası karşısı

Atakan Tuning İsmail Berke oto müzik sistemleri. 0 (216) 329 90 90

sahibinden.com'da bayağı bir ilanı var

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Koltuk başlığı Dvd alıp taktırdığım yerde yaptırdım. Aslında elinden az çok elektrik,elektronik işleri  gelen kişiler için bence çok basit bir işlem zaten.  Mevcut bagaj lambasından paralel hat alarak yapıldı. Yaptırdığım yere gelince Ümraniye Alemdağ Caddesi Netaş Fabrikası karşısı

Atakan Tuning İsmail Berke oto müzik sistemleri. 0 (216) 329 90 90

sahibinden.com'da bayağı bir ilanı var

tamam biliyorum orayi.. tesekkur ederim..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bende bu forumda bir arkadaştan gördüm. Çok hoşuma gitti. Çünkü bagajdaki mevcut bagaj lambası çok yetersiz geliyordu bana. Şimdi ışıl ışıl  gün ışığı gibi oldu.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hafta sonu bende yaptım. Resimleri çekeyim koyarım bakalım beğenecek misiniz ?

Led'in beğenilmeyeni olmaz bence. Bagajdaki mevcut mum ışığı gibi aydınlatmadan sonra :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...