Jump to content

Mazda3 mü, Volvo S40 mı, yoksa Yeni Jetta Dizel mi? Yoksa Yeni Astra mı?

alibaba

Tavsiye Edilen Mesajlar

Guest gurkankalkavan

Arkadaşların düştüğü bir yanılgıyı düzeltmek isterim.

Mazda 3 te kullanılan motorla fordda kullanılan motor aynı değil artık, 2011 model mazdaların tamamında mazda kendi dizel motorunu kullanıyor.

Seçiminize gelince bazı arkadaşların dediği gibi opeli volvo ve mazdayla aynı kefeye koymamanızı öneririm çünkü çelik ve güvenlik yapısı olarak mazdada volvoda birbirine yakın ve opelin çok önündeler, eğer safkan bir tork istiyorsanız 280nm torka sahip mazda 3 ü tercih edebilirsiniz. yok dış görünüşü haşmetli olsun tüm şeridi kaplasın diyorsanız volvo s40 dan yana kullanabilirsiniz seçiminizi. Farkındaysanız yeni jettayı saymıyorum bile...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 45
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

arkadaslar verdıgınız bılgıler ıcın tesekkurler sanırım volvo s 40 a karar kıldım gıbı her ne kadar ıcını begenmesemde ya dısı gzel ama ıcı hııc ıcıme sınmıyo cook sade gelıyo ama dıs gorunusunu cok begenıyorm bunun ıcın ıcınden vaz gecıcem zaten bu paraya hem ıcı hemde dısı guzel olan bı araba yok mazda3 dııcek arkadaslar hem ıcı hem dısı guzel dıe ama sankı bırazcık soluk gıbı ya yanı trafıkte kımse sallamaz gıbı gelıyo mazda3 u kızmayın bana arkadaslar ama ne bıleyuım öle bı dusuncem var

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sallanmak gibi bi derdimiz olsa salıncak alırdık :D

şahsen volvonun göğsü çok banal geliyor. haşmet fln da öyle eskisi gibi kalmadı. volvo yani ferari değil sonuçta. bence seçeneklerinize yeni c4 ü de ekleyin. yeni tasarımını ben beğendim ve baya ekonomik bir araç.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest edarguner

arkadaslar verdıgınız bılgıler ıcın tesekkurler sanırım volvo s 40 a karar kıldım gıbı her ne kadar ıcını begenmesemde ya dısı gzel ama ıcı hııc ıcıme sınmıyo cook sade gelıyo ama dıs gorunusunu cok begenıyorm bunun ıcın ıcınden vaz gecıcem zaten bu paraya hem ıcı hemde dısı guzel olan bı araba yok mazda3 dııcek arkadaslar hem ıcı hem dısı guzel dıe ama sankı bırazcık soluk gıbı ya yanı trafıkte kımse sallamaz gıbı gelıyo mazda3 u kızmayın bana arkadaslar ama ne bıleyuım öle bı dusuncem var

Hayırlı olsun öncelikle. Ama şu "trafikte sallamaz kimse " lafı gerçekten ilginç olmuş. Kimse milletin altına trafikte halı sermiyor veya üstüne atlamıyor. Son zamanlarda burada gelip başka markaların tavsiyesini de isteyip sonra bu tip üzücü sözler söylenmesi moda oldu.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşların düştüğü bir yanılgıyı düzeltmek isterim.

Mazda 3 te kullanılan motorla fordda kullanılan motor aynı değil artık, 2011 model mazdaların tamamında mazda kendi dizel motorunu kullanıyor.

İki motor arasındaki fark nedir?

Edit : Yeterli zaman geçtiğinden konu kilitlenmiştir.

kilit.gif

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...