Jump to content

Mazda Almasaydınız Ne Alırdınız ?

CaRaBeeN
 Paylaş

Eğer bir gün farklı bir marka arabaya binmeye karar verirseniz hangisini alırsız?  

55 oy

1. 1. Eğer bir gün farklı bir marka arabaya binmeye karar verirseniz hangisini alırsız?

• Toyota
      2
    • Honda
      16
    • Opel
      4
    • Volkswagen
      6
    • Ford
      4
    • Skoda
      24
    • Seat
      0
    • Subaru
      0
    • Mitsubishi
      0
    • Citroen
      0
    • Peugeot
      0
    • Renault
      0
    • Fiat
      0
    • Hyundai
      0
    • Alfa Romeo
      0
    • Ford
      0
    • Kia
      0
    • Nissan
      0
    • Suzuki
      0
    • Volvo
      0

Tavsiye Edilen Mesajlar

SUV a geri dönücem...

İlk tercihim 2007 Infiniti FX45

İkinci tercihim 2006 Lincoln Navigator

Eser de binekte kalırsam ki zor ihtimal 2013 C coupe gümüş yada beyaz, panaromik tavan AMG pack...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Vergilendirme saçmalığına bir son verirlerse, Mazda CX-5, yok böyle devam ederse yine Mazda3. Başka marka düşünmüyorum :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben Mazda 3 ümü yeni aldım bu sebepten en az 5 sene arabayı değiştirmem ama aracı değiştirmeye karar verdiğimde alacağim yeni arabanın markası Mazda olacak modeli o dönemin şartlarına göre karar veririrm

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Anketin başlığını değiştirip, ilave olarak anketin seçimlerine, "diğer" seçeneğini ilave ettim.

Diğer Volvo V-40 yada Mercedes "A" serisi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Anladığım kadarıyla anket sadece Mazda 3 için yapılmış. Eğer Mazda 3 sahibi olsaydım, o listede hiçbir marka ve model ile değişmezdim.

Listedeki otomobillerden bağımsız söylemem gerekirse eğer; Mazda, Subaru ve Volvo kendimi içlerinde en çok görmek istediğim modeller. Bunlardan sonra biraz da Honda...

Mazda'da favori modelim Mazda 6, Subaru'da Legacy (son kasa hariç) ve Volvo'da da S80. Honda için de Accord.  Evet ben bir sedan severim, hele de awd olursa...

Spor araç derseniz Mazda RX-8 ve Mercedes modelleri ilgimi çekiyor. Mesela MX-5'e bir türlü ısınamadım. Ama Mercedes SLK her zaman ilgi çekici olmuştur benim için.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

"Bence" diğerler arasından Mercedes A. Volvo V40'ın en dolusunu kullandım, gösterge paneli ve malzeme kalitesi sizi tatmin etmeyecek prestij sunan bir markaya yakıştıramazsınız. Fakat araç konusundaki beklentinize, beğenize ve bütçenize bakar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda haricinde benim tercihim Subaru olacak , çünkü subaruclubtr da hacının yeri :) dermişim ama aslında Subaru markasına son zamanlarda az yakan modeller çıkarmasından ötürü sempati duymaya başladım  ve elbette Mustafa Abi'nin Subaru markası ile ilgili teknik aydınlatmaları sayesinde  :) ...

Aa ben Suzukiye biniyorum dimi, tüh bak şimdi olmadı...:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ne yazık ki, Ülkemizde eski bir Legacy, daha sonra Outback ve halen de Forester kullanıcısı olarak Subaru tavsiye edemiyorum... Sizi yedek parça fiyatları ve satış sonrasında Mazda'ya tekrar aşık edecek yegane markalardan birisi... Bugün RX-8 motorunu komple 12 bin TL'sına değişebiliyorum. Forester orta diferansiyeli de 12 bin TL. Bu üreticiden değil, ülkemizdeki yedek parça fiyatları politikasından kaynaklanıyor.

Mazda haricinde benim tercihim Subaru olacak , çünkü subaruclubtr da hacının yeri :) dermişim ama aslında Subaru markasına son zamanlarda az yakan modeller çıkarmasından ötürü sempati duymaya başladım  ve elbette Mustafa Abi'nin Subaru markası ile ilgili teknik aydınlatmaları sayesinde  :) ...

Aa ben Suzukiye biniyorum dimi, tüh bak şimdi olmadı...:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ne yazık ki, Ülkemizde eski bir Legacy, daha sonra Outback ve halen de Forester kullanıcısı olarak Subaru tavsiye edemiyorum... Sizi yedek parça fiyatları ve satış sonrasında Mazda'ya tekrar aşık edecek yegane markalardan birisi... Bugün RX-8 motorunu komple 12 bin TL'sına değişebiliyorum. Forester orta diferansiyeli de 12 bin TL. Bu üreticiden değil, ülkemizdeki yedek parça fiyatları politikasından kaynaklanıyor.

Amaninn elektrik çarptı birden,  acil lojistikçi almaları lazım subarunun merkezine :)

Birisi XV ye heveslenmiş araştırmış işte sonuç:

http://www.fordclubtr.com/forum/topic/241329-subaru-xv/

bugun keyfe keder xv ye baktım. araç çok güzel. içi dışı. arka tekerin ön tarafı ile davlumbaz arası mesafe az geldi.

malum servis fiyatlarını sordum

periyodik bakım 415 artı kdv

ön balata takım 380 artı kdv çifti

ön far tek xenon sıkı durun 3500 kdv dahil.

---

Ben vitara için bunların yarısından daha azını ödüyorum yetkili servislere, gerçekten pahalıymış abi...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda 3 ten sonra 6 var, rx8 ver, cx5 var, cx7 var, cx9 var , memnun olduğum bir markanın en üst versiyonlarını almak duruken niye başka markaya yöneleyim, daha ben 323 deyim, 3 e bile geçemedim, çok var daha çok :D :D :D  çok çalışmam gerekiyo çok :D :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
 Paylaş

• Yeni Oluştur...