Jump to content

Mazda Almasaydınız Ne Alırdınız ?

CaRaBeeN
 Paylaş

Eğer bir gün farklı bir marka arabaya binmeye karar verirseniz hangisini alırsız?  

55 oy

1. 1. Eğer bir gün farklı bir marka arabaya binmeye karar verirseniz hangisini alırsız?

• Toyota
      2
    • Honda
      16
    • Opel
      4
    • Volkswagen
      6
    • Ford
      4
    • Skoda
      24
    • Seat
      0
    • Subaru
      0
    • Mitsubishi
      0
    • Citroen
      0
    • Peugeot
      0
    • Renault
      0
    • Fiat
      0
    • Hyundai
      0
    • Alfa Romeo
      0
    • Ford
      0
    • Kia
      0
    • Nissan
      0
    • Suzuki
      0
    • Volvo
      0

Tavsiye Edilen Mesajlar

Guest mazdayhan

Arkadaşlar mazda 3 ü focusla, fluence ile( asla ), jetta ile, golf ile, civic ile, lancer ile, astra ile ve daha bir çok c segmenti araçla kıyaslamak gerçekten güç bir durum. Zora soktum hepinizi! Böyle bir seçim yaptırdığım için üzgünüm. :krrsz: Mazda 3 almasam c sınıf araç almam direk d sınıf araç alırım diyenlerinde cevapları da kabuldür. O0

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yalnız dikkat ettim de tercihlerin içinde pek VW yok D segmenti olacaksa passat diyen yok ama Mondeo diyen var :)

Bu soruyu Facebook da arabam.com un sayfasına yazsan 50 cevap gelse 48 tanesi PASSAT AL olurdu eminim orada böyle bir furya var anlamış değilim. Adam Ferrarim var dese sat da passat al diyecek süperzekiler var. Inanmayan denesin çok ciddiyim. Mazda3 almalı mıyım diye bir sorun cevaplara bakın.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

giulietta 1,4 170 bg olanı, tek kapı.opel astra,  tek kapı kia ceed, tek kapı megane, scirocco mini cooper tek kapı araçları seviyorum ama mazda 3 hepsini bastırdı :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

mazda 3 ten sonra alacağım araba 89-94 mazda 323 HB olurdu kesinlikle. :D:P:D :D   Ben de bu kasanın hastasıyım kardeşim ne yapayım. ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mazdayhan

Olması gereken tam olarak bu olmasa da, talebimi masaya yatırarak olumlu cevap veren monarşik yapının adil yöneticisi Mehmet Bey'e teşekkür ederim. Konunun tamamı bana ait değildir. Ama ismi bana aittir. Saygılar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

"Almasaydın" denilmez, kibarlık gereği "Almasaydınız" denilir.

Selman Abi'nin önerisi ile konu başlığı "Mazda Almasaydınız Ne Alırdınız ?" olarak değiştirilmiştir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mazdayhan

Kimsenin önerisi ile hareket edilmemiştir, yapılan haatadan geri dönülmüştür. Olması gereken budur

"Almasaydın" denilmez, kibarlık gereği "Almasaydınız" denilir.

Doğru söylüyorsun Selman, Mehmet Özdemir ile yapmış olduğum kişisel mesajlaşmada da konunun adının almasaydınız şeklinde yazdım benim suçum değil, kendi iç denetiminiz de aksama oldu sanırım.

Lisan ı münasip öğretecek birisi olduğunu sanmıyorum bana, iyi günler. Ayrıca bana yönelik olarak yazılmamış da olabilir fakat ben ayriyetten belirtmiş oldum

Arkadaşlar yapılan hata muvacehesinde tepkimi dile getirmiş bulunuyorum. Kimse ile tartışma çabam yoktur. Fakat talebim değerlendirmeye alınmadan ben yaptım oldu mantığı bana mantıksız geldi. Kimseyi kırmadığımı biliyorum ama kırılan oldu ise de uzatmaya gerek olmadığını düşünerek kusura bakmayın diyorum. Önemli olan hatanın düzeltilmiş olmasıdır. Teşekkür ederim. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şu an compact sınıf diye adlandırılan araçlar içinde Mazda3'ten daha iyisi yok gibi, ya da bana öyle geliyor.

Bir arkadaşım ısrarla Citroën c-elysee öneriyor. Çok iyi araç, bi kullansan bir daha Mazda'ya falan binmezsin diyor. Kararsız kaldım, siz ne dersiniz bu arkadaşa?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şu an compact sınıf diye adlandırılan araçlar içinde Mazda3'ten daha iyisi yok gibi, ya da bana öyle geliyor.

Bir arkadaşım ısrarla Citroën c-elysee öneriyor. Çok iyi araç, bi kullansan bir daha Mazda'ya falan binmezsin diyor. Kararsız kaldım, siz ne dersiniz bu arkadaşa?

Kesinlikle bende öneririm. Fransız otomobilleri, sahibini iki defa sevindiren markalardır. Alırkende çok sevinirsin, satarkende çok sevinirsin.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
 Paylaş

• Yeni Oluştur...