Jump to content

Bu Jant Nasıl ve 17 mi Almalıyım 16 mı?

murdock
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Ya da senin 72 mesaj daha atman :D

Hadi ya öyle bi özellik mi varmış, mesaj sayım 500 olunca yüklediğim resimler direk onaylanacak mı :D 500üncü mesajımda herkeşe benden çay öyleyse :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 67
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

12

• murdock

10

• honuuu

7

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Evet, siteye katkida bulunan uyelerimize kiyak :)

vay bea :D

bu arada dün cepten girdiğimde yeni başlıklara bakmıştım bi kaçını okuyup çıktım bi kaçını da akşam okurum diye düşünmüştüm. akşam eve geldiğimde okunmamış başlıklara baktım gündüz okurum diye niyetlendiğim başlıklar yoktu, acaba neden ??? bu arada aradığım başlık üyelerin rütbe vs vs si ile ilgili olan başlıktı... ???

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Murat abi Burak abi yüzünden kafam "milyon" oldu :D Ben 205 / 50 mi alayım 55 daha iyi değil mi sürtme yapar mı ???

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

205 40 17 al. İnce yanak jantı daha iyi gösterir. Çukurlara biraz dikkatli girersin, lastiği kaldırıma dayamazsın olur biter.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

55 kalın gelir sürter en ideali ya 50 yada 45 almanız, Emre Abi'nin dediği aslında 40 yanak çok hoş ama hiç esnemiyor jant 8 olur :) (eski aracımdaki yumurta gibi olmuştu)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Murat abi Burak abi yüzünden kafam "milyon" oldu :D Ben 205 / 50 mi alayım 55 daha iyi değil mi sürtme yapar mı ???

205-50-17 al.Yada emin olmak için servis'e amotisörleri kontrol ettir.Yüksek boy ise 205-50-17 tak.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

185/65/17 Jant lastik takamazsınız diye düşünüyorum.Çamurluklara sürtme yapar.Jant ölçüsü büyüdükçe lastik ebatları genişler ve incelir.

ben zaten mam w1 15" takmayı düşünüyorum.Lastikler de 185/65/15 olacak.

Merak ettiğim yol sesi ile jant büyüklüğü arasında bir ilişki var mı? Bazı sitelere jant büyüdükçe yol sesi azalıyor gibi yorumlar okumuştum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben zaten mam w1 15" takmayı düşünüyorum.Lastikler de 185/65/15 olacak.

Merak ettiğim yol sesi ile jant büyüklüğü arasında bir ilişki var mı? Bazı sitelere jant büyüdükçe yol sesi azalıyor gibi yorumlar okumuştum.

Mantık olarak jant büyüdükçe lastik de genişliyor.Lastik genişledikçe yola daha fazla temas ediyor.Mantık olarak daha çok ses yapması lağzım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hadi ya öyle bi özellik mi varmış, mesaj sayım 500 olunca yüklediğim resimler direk onaylanacak mı :D 500üncü mesajımda herkeşe benden çay öyleyse :D

:( Üzülerek söylemek istiyorum o sayı 1000 miş.. 500 email adresi için gereken rakammış , Ha gayret, 500 den sonra yokuş aşağı :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

:( Üzülerek söylemek istiyorum o sayı 1000 miş.. 500 email adresi için gereken rakammış , Ha gayret, 500 den sonra yokuş aşağı :D

hobaaaa,  çaylar ne oldu peki şimdi  ???  ???  :P

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

olmadı bea şimdi bu ağlıycam valla :D

hobaaaa,  çaylar ne oldu peki şimdi  ???  ???  :P

öyleyse herkeşe benden su :D

adminim be bi kıyak geçiver be :D hadi be adminim be :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 yıl sonra ...

arkadaslar mazda 3 2011 var bende 18 lik jant takmayı düşünüyorum arabayı yorarmı bide agırlık olunca sürtme falan olurmu??

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...