Jump to content

2010 Mazda 3 İmp. HB

Zotone
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

değerli forum sakinleri,

bugün hatay-antakya mazda bayisine öylesine bir uğradım ve ellerinde 2010 model mazda 3 hb metalik siyah imp. vardı. uzun süreden beri oradaydı zaten. satış sorumlusuyla konuştuktan sonra bana bu aracı en son 41500 e bırakabileceklerini söylediler.

tabi trafic tescil falan sormadım. aracı satmakta zorlanıyorlar çünkü hatay da mazda hiç yaygın değil. şimdi bu son fiyat. ancak alternatif olarak ikinci el 2010 model tüplü touring var mesela. fiyatı 37000 civarı. kredilendirilince aynı fiyata geliyor sanırsam. bu konu hakkında fikirleriniz nedir? teşekkür ediyorum. yakıt olayı canımı sıkıyor yoksa gidip mazda 2 mi bakayım yoksa şeytan diyor git bir tane clio-polo al. ne dir bu yakıt -performans sorunu ya. acaip moralimi bozuyor bu.. >:(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir HB kullanıcısı olarak fiyatı gayet uygun diyebilirim, yalnız renk sıcak iklim şartlarında rahatsız edermi onu bilmiyorum ama oldukça güçlü ve kullanışlı klima mevcut araçlarda .. İkinci elide düşünülebilir ama kredi farkı nedeniyle sonuçda aynı paraya geliyorsa sıfır alın derim  Birde Küçük sınıf araçlarla mukayese etmeyin sakın, konfor farkı çok olur, iç hacim bagaj çok şey değiştiriyor...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yalnız bir şey daha eklemeden geçemiyeceğim, yukarıda bahsetmiş olduğum bu aracı Ocak ayında da sormuştum. O zaman Mazda Hatay-Antakya showroomda aracın tanıtım kartında 90.yıl özel yazmışlardı. tabi ben o zaman 90.yıl nedir ne değildir bilmiyordum açıkcası.ilgili bayan bana orada yeni göreve başladığını vs.söyledi araba full özel seri dedi. Bende test sürüşü yapmak istediğim için heyecandan olsa gerek fazla incelemedim. Zaten abs-ebd-eba vs nerdeyse tüm 3 harfliler tanıtım kartında vardı şöyle göz ucuyla bakındım. test sürüşü yaptım ancak heyecandan neyi test ettiğmi bile anlamadım. sürüş sırasında sürekli "yaw beygir az atak değil,çok yakar"diye söylenirken ilgili bayan bana sürekli "bu araç full, zaten bizde servise arıza için gelen pek müşteri olmaz"gibi şeyler söyledi ve daha fazla alakasız cevap vermesin diye fazla uzatmadım. Showroom a döndükten sonra vitrinde duran asıl aracın ön kaputunu açtım ve kaputun alttında olan keçemsi şeyin neredeyse çürümüş olduğunu fark ettim. biraz daha sohbet ettikten sonra fiyatın ve ödeme koşullarının uyuşmamasından teşekkür edip oradan ayrıldım. bana sürekli alacaksam acele etmemi zam falan geleceğini söyledi. bugün işte öylesine uğradığım mazda bayisinde aracın 90.yıl olup olmadığını yeniden sordum. Bana öyle olduğunu söyledi. Ancak bu forum sayesinde öğrendiğim bir arkadaşın bahsettiği şu hareketli kol dayama ünitesini sorayım dedim. onun sabit olduğunu söyledi. bildiğim kadarıyla 90.yıl olanlar hep otomatik vites dedim. "yok manueli de var"dedi. "burada 105 ps yazıyor zayıf bu ama" dedim. bana "hayır bu model 1600 motor" dedi :P sonra "aa evet 90.yıl değil ancak bu spor paket serisi" demesinmi? Arkadaşlar vallahi ve billahi arabanın hatırına,birde kimsenin ekmeğiyle oynamak istemem ama  sesimi çıkarmadım. sonra oranın sahibi geldi. yardımcı olmak istediğini söyledi. bana "şu arabaya bir dokunsanıza" dedi ellerini kaportanın üzerine sürterek.neler hissettiğimi sordu. içimden "noluyoz la" dedim. ne dokunması? daha doğrusu güzelim türkçemle "la ne bu?,bu ne la?,la bu ne?,ne la bu?, ne bu la?" dedim ve çıktım. şimdi gerçekten inanasım gelmiyor,şaşırasım gitmiyor arkadaşlar.. esen kalın.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

valla duruyorsa hala ben almayı düşünüyorum o arabayı bakalım takas indirimide varmış en kısa zamanda bi uğrayayım antakya  mazda ya

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3leri iyi bilenlerde yazacaktır ama o araba 90. yıl değil gibi geldi bana. Ayrıca Bayii bilgisi de tartışılır. Hepsinin AT olduğunu bilmeyen yok çünkü.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...