Jump to content

Satılık 2009 Mazda3 Impressive

Mert

Tavsiye Edilen Mesajlar

Geri dönüş yok desem :) en fazla 33 veren oldu, 33 ten yukarısını veren çıkmıyor. Yeni kasa Mazda3 sahipleri aracınızı satmayın kullanın güzel güzel :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 64
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt
Guest edarguner

Geri dönüş yok desem :) en fazla 33 veren oldu, 33 ten yukarısını veren çıkmıyor. Yeni kasa Mazda3 sahipleri aracınızı satmayın kullanın güzel güzel :)

Kesinlikle katılıyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Semavi artık bu fiyattan aşağı verirse çüş derim, oha derim, yuh derim. Sıfırı 44 Bin lira olan altı üstü 2 yaşında bir arabadan bahsediyoruz yahu, el insaf. 30 Bin km'deki hangi araç alıcısına %30 değer kaybettirir ya?

Şart olsun; 33 Bine verme arkadaş. 1-2 güne alıcısı çıkmasın; 1.500 km öteden ben gelip alırım, 33 binden fazlada veririm. Bir mal bu kadar mı ayağa düşürülür, chery değil, tata değil, Mazda yahu.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

42'ye aldığım sıfır Mazda 3'ün kasko değeri 48 küsürdü. O dediğiniz olay, bazı markalar için doğru ama her zaman tutmayabiliyor.

2004 Mazda 3 Comfort aracıma sistem kasko değeri olarak 19.400 çıkarmıştı da çok şaşırmıştım. Olay Eylül ayında oldu, ki 23-24 ederi olan aracın kasko değerini 19.400 olarak çıkaran sistemi sigortacı arkadaşlar aynen böyle anlatmışlardı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Valla öyle abi ne yapıcan.. O netteki araçları o fiyatlara 1 kişi satamaz ben sana söyliyim. Kahroluyorum bende bu fiyata vermek istemiyorum ama ne yapayım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kahrolmamak elde değil, haklısın. Aracına potansiyel müşteriyim ama malın ederi var, insan vicdanen rahatsız oluyor. İyi kötü 2 yıllık bir araç hadi %15-%20 değer kaybetsin dersin de, 44-45 Bine sıfırı satılıyor sen 11 Bin eksiğine bahsediyorsun. Neredeyse %30 değer kaybı. Her 10 bin km'de bir 4-4,5 Bin lira eskime payı eder bu. Bu kadar olmamalı bence.

Araç kiralasan bu kadar zarar etmezsin ya. 44 bin liranı bankaya atsan, yıllık net 3-3,5 bin lira getirisi var; 2 yılda 6-7 Bin lira yapar. Aracın 2 yıllık kaskosu da 2500 lira, 3 tane bakımı 750 TL, trafik sigortası 500, lastiklerin yarıdan fazlası gitmiştir 350 desen etti sana 4.100 TL' de oradan zarar. 7 Bin + 4.100 TL + 11 Bin = 39.750 TL yapar ki artık oha diyorum. Bu hesaba kimsenin itirazı da olmaz sanıyorum.

Gidip yıllık kiralasan, en fazla ödeyeceğin rakam 12-13 Bin liradır. Bakımı, cartı curtu da kiralayan şirkete ait hemde. Arabayı ister perte çıkar ister her gün kaza yap, aman arabayı çizdiler aman şampuanla yıkatayım aman kaputa film çekeyimde taşlar çizmesin derdi olmadan üstelik... Bu şampuanla yıkama, kapalı otoparkta muhafaza etme gibi ıvır zıvırları da saymıyorum hatta... Her Allah'ın günü de binmiyorsun besbelli, lazım oldukça araba kiralamış olsan daha kardaydın.

Sinirim bu yüzden işte. Sıfırın derdini ben bilirim, 36.850 TL'ye aldığım aracı 3 sene sonra boyalı moyalı diye 19 Bine verdim. Aynı durumda başkasını görünce sinirim zıplıyor, basıyorum küfürü :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest edarguner

@Belash,

Mazda 3 araıyorum diyorsun ama bu uygunluktaki aracı kaçırıyorsun, Bu fiyatı vermeyip Diyarbakıra yakın araca 2-3000 fazla vericem diye inat ediyorsun :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

benim mercedesinde temizleri 25-28 arasi gidiyor ama kasko bedeli 21 gibi bir sey.

bu arafa tamam cok deger kaybermia gobi geliyor ama kmde cok cok dusuk degil. ayricbaska bir araci kafaya taktiysa yapacak bir sey yok. en iyi fiyat satabildigi fiyattir. biz 12 binde olan 2009 mazda3 u 34 e aldil, sifiri 40 bindi. o qrac cok deger kaybettirmedi. birde satilan bolhe onemli. istanbulda olsa muhtemelen satilirdi o fiyata

Bu berbat yazın için seni kınıyorum Kadir. :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aracı hakettiği fiyattan satamıyorsunki. Bu fiyatlara inilmez diyoruz fakat arayan soran da yok işte :) millet favorilerine ekleyip fiyatın daha da düşmesini bekliyor. Biz istediğimiz kadar zarar hesabı yapalım, aracın ederi belki burda mazda kullanıcılarına göre 35 civarı belki ama piyasaya göre öyle değil. Mazdanın pazarlama stratejilerinden mi insanların ön yargılarından mı orasını bilemiyorum.

Fiat vs. araç grubu dışında sıfır araç almakta iş değil bana göre.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

istanbulda olsan 34 e satardın. maalesef mazda diğer arabalar gibi değil. millet golf ün dizeline 3 ay önceden yazılıyor sıra bekliyor. ikinci eli sıfır fiyatı ile aynı... güler misin ağlar mısın.. ben o yüzden kısa süre kullanım amacında sıfır araba alma taraftarı değilim. en az 5 yıl kullanmayı planlıyorsan kesinlikle sıfır. ama 1-2 sene için çok para kaybediliyor... tabi 5 sene planlarsınız  aama kısmet başımıza ne geleceğini bilemeyiz orası ayrı...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Başkasına öncelik tanımadım yaw.. Hanımı ikna etmek zordu, bende geleyim bu sayede akrabaları ziyaret ederim diyordu.. 34'e alacağım araba gelişi gidişi cartı curtu 37-38 bine çıkacaktı.

İzmir'den eski patronum Diyarbakır'a geliyor da, artık o gelirken getirecek nasipse. Bu akşam kesinleştiriyoruz inşallah.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kerem abi cep telefonum kapandı şarjı bitti. Kapora aldım ben karşı taraftan. Salı günü gelip alacaklarmış. Araba durdu durdu bir güne sıkıştırdı herkesi. üzgünüm ..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...