Jump to content

Donanım Eklemek Hakkında

azkural
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Comfort araca direksiyondan kumanda eklettirmeyi düşünüyordum. Ancak servis tarafından bu işin zahmetli olduğu tüm direksiyon simidinin değişmesi gerektiği ve müzik sistemi ile de oynanmasının gerektiği belirtildi. Oysa ben zannetmiştim ki direksiyon simidi üzerinde bir parçayı değiştiriyorsun tamamdır. Maalesef bu iş yattı.

Aracı dışardan uzaktan kumanda ile kapatınca camlarında otomatik kapanmasını istemiştim. Ancak bu da bir takım problemler yaratıyormuş. Maalesef bu iş de yattı.

Anlaşılan Mazda 3 nazik bir araba, pek müdahale edilemiyor. :)

Oysa ne hayaller kurmuştum. :(

dedikleriniz tamamı yapılabilir. neden nazik olsun. herkes yapıyor, yaptırıyor. yeterki siz yapacak/yapabilecek yere gidin...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu değişim için sizde tüm simidi mi değiştiriyorsunuz? Müzik setine müdahale oluyor mu? Bu işlem ne kadar süre alıyor ve kaça mal oluyor (araç 2005 model) 2 ay sonra Aydın'a geleceğim. Fiyat verirseniz Muğla'ya uğrayabilirim. Bir de sonradan eklenen cam kontrolü olayı zamanla beyinde problem mi yaratıyor? Burdan fiyat verilmiyorsa isterseniz özel mesajda atabilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu değişim için sizde tüm simidi mi değiştiriyorsunuz? Müzik setine müdahale oluyor mu? Bu işlem ne kadar süre alıyor ve kaça mal oluyor (araç 2005 model) 2 ay sonra Aydın'a geleceğim. Fiyat verirseniz Muğla'ya uğrayabilirim. Bir de sonradan eklenen cam kontrolü olayı zamanla beyinde problem mi yaratıyor? Burdan fiyat verilmiyorsa isterseniz özel mesajda atabilirsiniz.

Benim eski arba için sorduğumda bana öyle birşey demediler.Parçalar takılyor diye biliyordum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

lütfen bana yarın mail atın. size mail ile dönerim.

okan.goren@gorenotomotiv.com.tr

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Antakyadaki Mazda yetkili servisi Ram Oto dur. Aynı zamanda Citröen satıyorlar.zaten bayiler yan yanadır. İkiside Antakya ya girişte yeni yapılan alt geçidin orada.Mazda araçlarla Citröen ustası ilgileniyor. Ben aracı alırken o anlatmıştı aracı(anlatmaya çalıştı daha doğrusu)-ancak kendiside söyledi-citröen ustasıdır.

Çok yardımsever,elinden geleni yapacak birisi izlenimini verdi bana,sonuçta ustadır-tabi sen bilirsin. Ahmet Ustanın bende telefonu var,istersen verebilirm ancak bu konularda yardımcı olabileceğini zannetmiyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

lütfen bana yarın mail atın. size mail ile dönerim.

okan.goren@gorenotomotiv.com.tr

Teşekkürler. Mail attım.

Antakyadaki Mazda yetkili servisi Ram Oto dur. Aynı zamanda Citröen satıyorlar.zaten bayiler yan yanadır. İkiside Antakya ya girişte yeni yapılan alt geçidin orada.Mazda araçlarla Citröen ustası ilgileniyor. Ben aracı alırken o anlatmıştı aracı(anlatmaya çalıştı daha doğrusu)-ancak kendiside söyledi-citröen ustasıdır.

Çok yardımsever,elinden geleni yapacak birisi izlenimini verdi bana,sonuçta ustadır-tabi sen bilirsin. Ahmet Ustanın bende telefonu var,istersen verebilirm ancak bu konularda yardımcı olabileceğini zannetmiyorum.

Ben bu konu ile ilgili onları aradım. Arabayı görmeden fiyat ve bilgi veremeyiz demişlerdi.  Bu durum bana biraz saçma geldi. "Ne alakası var?" dedim. Sanırım konuya tam hakim olmayan biri çıkmıştı telefona. Bakımlarını Ankara, Adana,Muğla servislerinde yaptırmak sanırım daha iyi olacak benim icin. Yaz aylarında Hatay'da olmuyorum zaten.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Arkadaşlar aracıma Mtec marka 6000 kelvin Xenon far alıp servise taktırdım. Çok çok memnunum. Servisteki usta da beğendi farı. Tavsiye ederim. Geceler gündüz gibi oldu.

Yine buradan arkadaşın tavsiyesi üzerine Xcarlink taktırdım. Ondan da memnunum.

Okan beyle görüşmemiz sonucu direksiyondan ses sistemi kumanda olayının benim aracımda çok zahmetli olacağı, simidinin falan değiştirilmesi gerektiği için vazgeçtim.

Egsoza alengirli bir egzoz ucu taktırdım. Çok yakıştı.

Ön farlar güneş yanığı olmuştu. Onlarıda temizlettirdim İskenderun opel servisinde. Pırıl pırıl oldu.

Araç 90000'de ama indirim zamanı 100000km deki gergi kayışı falan değişimini yaptırdım Herter servisinde.

Sitedeki incelemelerim sonucunda Tüp taktırmaya %80 oranında karar verdim. BRC marka düşünüyorum.

Son bir yapacağım iş kaldı. Cam kaldırma modülü. Herterde elektrik ustası, kesinlikle tavsiye etmedi, arıza lambasını yakıyor, sorun oluyor dedi. Burda Okan bey bir şey olmaz bizimkiler hep takıyorlar dedi, dışarıdan bir elektrikçi gel takalım hiç bir şey olmaz dedi. Hala karar veremiyorum. Tecrübeli arkadaşlar biraz daha yardımcı olursalar sevinirim.

Bunuda yapınca bir daha inşallah arabamın hiçbir yerine ellemeyip en az 4-5 sene binmeyi planlıyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 yıl sonra ...

Yeni konu açmadan burada bir soru sormak istiyorum.

2008-2009 arası üretilen 2009 Mazda 3 HB Touring AT model aracıma hız sabitleyici taktırmak istiyorum ama. Acaba takılıyor mu bu modellere?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yeni konu açmadan burada bir soru sormak istiyorum.

2008-2009 arası üretilen 2009 Mazda 3 HB Touring AT model aracıma hız sabitleyici taktırmak istiyorum ama. Acaba takılıyor mu bu modellere?

maalesef hız sabitleyici takılmıyo
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...