Jump to content

2010+ Mazda3 AT için Pedal Seti

Serdar Elvan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

İlhan, bu ayak dayama bizim araçlara uymaz; en azından 2012'lere uymuyor... Bir de bu gaz fren debriyaj için olanlar orijinalinden daha büyük sanki... 

Benim geçen hafta servisten aldığım ayak dayamanın şekli daha başka ve sıfıra sıfır yerine uyuyor...

İlanda nasıl Mazda 3 ve 2 için diyor anlamadım !?

İlanda Mazda 3 ve 2 kısmını bende pek anlamadım. Bilmiyorum sipariş esnasında mesajla, araç modeli bildirip (Mazda 3 veya 2 diye )pedal üzerine bildirilen modelin adının yazdığı ürünümü gönderiyorlar artık orası biraz arap saçı :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sanırım eBay den zor buluruz, bu parayı seve seve vereceğiz ayak dayama istiyorsak :D Mazda Bahar Kampanyası ne zaman acaba :D

O zaman benim tarafta  marşpiyellerden sonra pedal takımıda şimdilik askıya alındı. Taki Mazda servis, yedekparça ve aksesuarlarda indirim kampanyası yapıncaya kadar :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 yıl sonra ...

Merhaba,

Sizce linkteki ürün alınır mı?

Pedal seti kullanmanın avantajları ve dezavantajları nelerdir?

Bir se fiyatı uygun mudur yoksa direkt İstanbul'dan bir yerden mi almak lazım? (Nereden mesela?)

http://tr.aliexpress.com/item/Auto-gas-accelerator-pedal-footrest-and-brake-pedal-for-Mazda-CX-5-Mazda-3-Axela-Mazda/32311420060.html?ws_ab_test=201556_6,201527_3_71_72_73_74_75,201560_2

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...