Jump to content

Mazdalarınızın Park Halinde Titremesinin Sebepleri

tepsi
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

arkadaşlar bu sıkıntıyı bir çoğumuz yaşıyoruz üzülerek söylüyorum ki belli bir süre sonra diğer arkadaşlarmızı da yaşayacak sizi deli eden ve bir türlü çözümünü bulamadığınız bu sorunun nedenleri şunlarıdır.

1. motorunuzu sabit tutan ayaklar çok sert lastiklerdir zamanla bunlar eskidiği için motou tutamaz ve sallanmaya başlar(2. el aramayın alınca pek bi işinizi göreceğini sanmam, yan sanayi almayın çok kalitez ben ettim siz emeyin)

2. şanzımanınızda sorun olabilir dişliler aşınmış olduğundan da bu sorunla karşı karşıya kalabilirsiniz.(otomatik şanzımanlarda)

3. yanlış hatırlamıyosam karbüratör hortumuna bağlı manifoldun hemen üstünde duran küçük ama çok narin bi parça var o parça sabahları arabanızı çalıştırırken otomatik jigle görevini görür ve genelde çoğu usta bunu kırmayı çok sever çünkü farkında bile değiller benimki 3 kere kırıldı. o parça kırılmışsa arabanız sabah çalışırken tam olarak ısınana kadar titrer.

4. karbüratörünüz deliktir çok büyük bi problemdir ama ben buna dikkat etmiyeceğiniz sanmıyorum :)

bu yazdıklarımdan genelde sorun olan ve bi türlü bulunamayan 1.sidir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...

walla şahsen o 1. problem bende var ama hoşuma gidiyo nedense :S hele bide rolanti bozukluğu varsa ohoo süper :) (bendeki gibi) o zaman böyle bi yerde durunca v6 motor var sanıyolar :D mustang gibi çalışıyo mahşallah :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...