Jump to content

Ön Park Sensörü

Serdar Elvan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

2011 Mazda3'de orjinal arka park sensörü var. Eşim aracı kullanırken öne yanaşma ve dönme sorunu yaşıyor. Öne de park sensörü taktırmayı düşünüyorum. Tabi mevcut park sensörü açma/kapama düğmesine bağlı ve tampon renginde olacak. Daha önce bunu yaptırmış olan var mı acaba?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben taktırmıştım zamanında . Far yükseklik ayarının olduğu yerde ( eski kasalarda ) boş bir yer vardı, düğmesini oraya koydurmuştum. Ön tampon müsait olduğu için de 4 adet koyulmuştu. Gerektiğinde düğme ile açıp kapatıyordum ama bugün gerekli olduğunu düşünsem Cenmax LCD 4305 taktırırdım..

http://www.parkmatik.com/4305.html

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda'nın aksesuar listesinde orginal orjinal park sensör kiti var ön taraf için. Bunu taktırırsanız hiç bir sıkıntı yaşamazsınız. Ön tarafı açıp kapatmak için bir düğme ekliyorlar konsola kitabından okuduğum kadarı ile.

Bunun haricinde daha hesaplı olması açısından yukarıda tavsiye edilen yöntemlerde uygulanabilir.

http://www.mazda-tr.com/showroom/mazda3/accessories/

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

orjinal aksesuar olduğunu bilmiyordum.. Ama acaba nereye takılıyor ön sensörler? Şu an araç önümde, bakıyorum, ön tamponda yer yok ki?

Ben de bilmiyordum 2009+ Mazda3 ler için ön park sensörü olduğunu, aklımızda olsun ;) Sağolasın ;)

Muhtemelen sadece 2 sensör vardır.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Orijinal varda fiyat 500TL + montaj (belki de +kDV).

Konsolda mevcut orjinal arka park sensörü açma/kapama düğmesi var. Öne takılacaklar da buna bağlanamaz mı? Böylece park ederken basılır ön sensörler ve geri viteste arka sensörler aktif olur. Ekstradan bir düğmeye daha sıcak bakmıyorum şahsen.

Cenmax LCD 4305 iyiymiş gerçekten.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bence önde de 4 adet olur. 2 tane sis farının üzerindeki plastik bölüme. 2 tane de plakanın sağına ve soluna.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Eskiden Mazda sitesinde resmi vardı ön taraf için veya aksesuar kitapçığında var ben yanlış hatırlıyorum. :)

Hatırladığım kadarı ile 2 tanesi plakalığın üst tarafında kalan boşluktaydı diğer ikisi de sis farı çerçevesinin (3 bölümlü en altta sis farı olan) üstteki bölümün yanında

kesin sonuçlar değil tabi bunlarda :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu doğru hepsi aynı hizada değildi çünkü. o zaman 2 tanesi üstteki gibi, 2 tanesi de ön plakalığın üst kenarlarında kalan boşlukta.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 yıl sonra ...

Bu konuya uzun zamandır yazılmamış olsa da sormak istedim tekrar. 

Acaba ön sensör taktıran oldu mu orijinal?

http://www.mazda.com.tr/satin-alma-ve-sahip-olma/aksesuarlar/mazda3/2011-07/guvenlik/C840V7280K/

Bahsettiğim ürün bu.

Eminim taktıran olmuştur. Eksilerini ve artılarını öğrenmek isterim. Bunun haricinde yıllar önce de olsa "Cenmax LCD 4305" tavsiye eden olmuş. 

Bu tavsiye halen geçerli midir?

Teşekkürker.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...