Jump to content

Mazda 3 MZ-CD Dizel Donanım Ekletme

ercan_wrc
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Yazılanlardan anladığım kadarıyla 2012 mazdalarda bu özellikler de olacak galiba birde arkadaşlar şimdi hesap yaptım kabaca;

şirketime servisle gidip geliyorum öyle arabayı çok fazla kullanan birisi değilim 96 corollam 108binde daha :D gerisini siz düşünün.. bu durumda benzinli impressive 42-44 bin civarıyken dizel touring 50bin civarı aradaki 6-8bin lira ile bayağı bi benzinde binerim aslında birde dizel bakımı var tabii acaba diyorum bu konumda benzinli almak daha mı mantıklı olur?

birde düz vites alacağım ortalama 8lt gibi bir yakıtı var galiba düzde. yaw ne kadar zor işmiş araba beğenmek almak :D karar verebilmek

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aslında doğru söylüyorsunuz Yunus bey.

işte baştaki düşüncem sıfır alıp en kötü 8-10 sene kullanmak istediğim için dizel alsam bidaha değiştirme satma imkanım olmayacak diye düşünüyordum. ama biyandan da zaten 8binliralık benzinle heralde bayağı bi sene zaten binerim benzinde...evet evet benzinli impressive inşallah alacağım.... hergün resimlerine bakıyorum yaa..ben arabayı aldımmı aşık olurum :) corollamda öyle oldu askere gittim araç 2 sene yattı ama satmaya kıyamadım. bigün satarsam buna değecek bir arabaya satarım yoksa öyle corollamı satıpda 2006 megane focus bilmem ne gibi araç için satmam diyordum. değecek arabayıda buldum.

MAZDA 3 :))))

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hatta daha da iyi bir seçenek var, 2. el Mazda3 Impressive almak. Daha çok para cebinizde kalır, zarara uğramazsınız, ileride yeni kasaya veya SKYACTIV teknolojili başka bir modele daha bir gönül rahatlığı ile geçersiniz :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hatta daha da iyi bir seçenek var, 2. el Mazda3 Impressive almak. Daha çok para cebinizde kalır, zarara uğramazsınız, ileride yeni kasaya veya SKYACTIV teknolojili başka bir modele daha bir gönül rahatlığı ile geçersiniz :)

Burak hocam 2.el almayı düşünmüyorum ne olacağı ne çıkacağı belli değil koltuk naylonlarını ben yırtmak istiyorum :) kitağçık elimde satır satır okumak istiyorum :) dediğim gibi corollamdan çok memnunum onu sattığıma değmesi için sıfır almam lazım yoksa çok araç sürdüm corollamın tadını vermedi pişman olmak istemem yani.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Karar senin ama bazı zevklerin bedelleri vardır :D

Doğrusun abi ama napalım 30-35 verdikten sonra 3-5 daha verip sıfır alayım o bedeli ödeyim  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ocak 2012 gıbı alacaksanız bana kapora verın sıze ımpressıve dızel arac artı follow me home kumandadan cam kapama ayna kapama bagaj acma gıbı ozellıklerıyle beraber getırteyım. Cılgın teklıf sıze buyrun...

Valla fiyatı desen düşünülebilir Okan... biliyorsun Dizele ilgimi... gelir Bergama tulumu il birlikte alır dönerim... :P 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Valla fiyatı desen düşünülebilir Okan... biliyorsun Dizele ilgimi... gelir Bergama tulumu il birlikte alır dönerim... :P 

illa impressive olsun demiyorsan hemen gel al. hazır var 115hp dizel olan araçtan. özel fiyat vereyim... follow me  ve cruise falan mümkün. sunroof yok tabiki...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Git al bari abi kime niyet kime kısmet demişler :D tam yerinde oldu bu laf yani :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

illa impressive olsun demiyorsan hemen gel al. hazır var 115hp dizel olan araçtan. özel fiyat vereyim... follow me  ve cruise falan mümkün. sunroof yok tabiki...

Sanroof olsun istiyoruz hatta mümkünse cam tavan... O yüden beklemedeyim ama bağlantıyı koparmayalım... Olur ya sanrooflu, dediğim gibi, Bir izmir oradan uzayabiliriz yanına doğru...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sanroof olsun istiyoruz hatta mümkünse cam tavan... O yüden beklemedeyim ama bağlantıyı koparmayalım... Olur ya sanrooflu, dediğim gibi, Bir izmir oradan uzayabiliriz yanına doğru...

ok... ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ok... ;)

İstanbul'dayım 3 haftadır Mazda 3 dizel almaya çalışıyorum henüz kısmet olmadı. Şu an elinizde hangi renkler var acaba Okan bey. Teklifinizi ben değerlendirebilirim belki talip yok ise :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İstanbul'dayım 3 haftadır Mazda 3 dizel almaya çalışıyorum henüz kısmet olmadı. Şu an elinizde hangi renkler var acaba Okan bey. Teklifinizi ben değerlendirebilirim belki talip yok ise :)

Şuanda sadece grafit grisi sedan 115HP 6 vitesli dizel araç var. Fiyat bilgisini PM atıyorum...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...