Jump to content

Film Kaplı Ön Farlar & Stoplar

MuRDoC_111
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 55
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• OveRMinD

7

• MuRDoC_111

11

• Mücahit

11

• NeBiAnd

7

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Abi filmli farı 500 metreden ayırt ederler, hiç merak etme sen... Stop neyse, gördüğü zaman iş işten geçmiş olur ama farda %10000 problem yaşarsın...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Olm ne alakası var, camı ayırt edememesi gayet normal, camlar normalde de hafif renkli ve hepimizin camları en açık renk film, belli belirsiz bi renk var. Far öyle değil, bembeyaz olması lazım...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi filmli farı 500 metreden ayırt ederler, hiç merak etme sen... Stop neyse, gördüğü zaman iş işten geçmiş olur ama farda %10000 problem yaşarsın...

Ne olacak ki far filmli olsa,farın içinden makineli çıkıp karakol mu tarayacak.. :P

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayır ama sürücünün görüş alanı kısıtlanacak, trafik güvenliği tehlikeye atılacak... En azından polisin söyleyeceği şey bu, adım gibi eminim... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

En güzel siyahta durmuş ama ben genel olarak beğenmedim.Türkiyede bunu kadın çorabıyla yapıyorlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi bildigin parizyenden müjde yi geciriveriyorlar stopların üstüne arkada bi şekilde gerip stopları yuvasına oturtturuyorlar bildigim kadarıyla_

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Düşün İrfan beni her türlü düşün  :D

yok abi karizmaya ters bi manzara :D_en iyisi yanında yedek corap tasımak, bi sorun olursa stobu söküp arka tarafta, nasıl olsa cam filmide var dısardan belli olmaz :D degiştirilir işte gizli gizli ^-^_

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...