Jump to content

Landi Renzo-Romano-Brc Hangisi sizce?

volkanstars
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Dün aracıma Landi Renzo tüp takıldı dip gaz yapa yapa gezdim ve hiç farketmedim tüptemi benzindemi çalıştığını.Akşam doldurdum depoyu bakalım kaç km yol yapıcam.

hayırlı olsun...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 66
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• serdar471

14

• azkural

5

• volkanstars

23

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

herkese hayırlı olsun...

benim Mazda3´te BRC var. Şehir içinde veya uzun yolda lpg ile benzin arasında bir fark hissetmiyorum performans açısından, sadece ışıklardaki dur kalklarda lpgde kalkma ile benzinde kalkma arasında ufak bir fark oluyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest metin_4154

Hayırlı olsun Metin,

Arabayı yeniledin mi sen..?

Yok Serdar vazgeçtim satmaktan.Bu aralar iyi masraf yaptım ilerde değişicem inşallah :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yok Serdar vazgeçtim satmaktan.Bu aralar iyi masraf yaptım ilerde değişicem inşallah :)

Sende Landirenzo ya karar vermişsin..

Bülbüller deki usta da bana Landirenzo dedi..

Nerde montajı yaptırdın..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar 100 kmde ortalama tüketimim 10.9 lt lpg çıktı klima sürekli açık.2.depoyuda bitirmek üzereyim şu an 290 km de aracım.Bu depoda 350 kmyı zorlamaya çalışıyorum bakalım inş tutturum.2.depoyuda bitirdikten sonra tekrar ayara gideceğim..Saygılar

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...
M. Soner Yıldırım

Uzun süredir foruma girmemiştim. Ben forumda landi taktıran ilk kişilerden biriyim herhalde. Şubat ayında taktırdım yaklaşık 6000 km oldu ve yakıt konusunda tek sıkıntım simit tank taktırmak oldu :) Kışın 310-320 arası yazın da 340-350 km arası gidiyorum bir depo ile. Bu da 10-11 lt eder ki bence süper. Ses konusu araç içinde hiç bir şekilde duyulmuyor bu nedenle de rahatsız etmiyor hiç kafaya takılmasın o konu. Greçen hafta itibariyle ruhsata da işlettim kafam da rahat artık. Ah bir de şu arabayı en az 120 BG yapsalardı ne süper olurdu.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bilgi için teşekkürler. Ben kesin kararımı vermiştim. Landi renzo taktıracaktım Opan'da. Ancak bugün itibari ile tayinim çıktı. Artık daha az kilometre yapacağım. Yeni hesabıma göre 3-4 yılda 2000-3000 tl kar için arabamı deldirmeyeceğim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tekrar hoşgeldiniz o zaman:) Son ölçtüğüm verilerde 350 kmyı buldum bende yol bilgisayarı değerleride 9.5 km.Aracı daha sakin kullanmaya başladım bunun baya etkisi oldu.Dediğiniz gibi landi renzo bıraz sesli çalışıyor buda enjektörün bosch marka olması ve çelikten üretilmiş olmasından kaynaklanıyor.Ama hiçbir şekilde araç içine gelmiyor ses.Benim yaşadığım tek olumsuz durum araçta 4-5 kişiyken ve klima açıkken farkedilir bir şekilde çekişten düşme oluyor sadece yokuşlarda.Düz yoldada araç daha geç tepki verıyor benzıne gore.Bunun dışında gayet memnunum genelde 2 kışı oluyoruz araçta.Yaklaşık 1500 km oldu taktıralı ve tekrar bı ayara gitmem gerekiyor sanırım.Keşke gerçekten 120 bg olsaydı mazda ozaman tutabilene aşk olsun.Saygılar

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

selahattin şekerci

arkadaşlar Antalyada mazda servisine marka konusunda tavsiyeleri varmı diye sordum.tabiki servis arac yeni bekle dediler .10000 km den sonra cok düşer dediler ama 10 000 ne kadar yakıt canıma okuycak galiba :D.sonra burdaki yorumlara göre landiyi tavsiye edermisiniz diye sordum nedendir bilmem bu markayı tavsiye etmediler.daha sonra otogaz konusunda ısrarcı olursam marka tavsiye ederiz dedliler.daha sonra kendim araştırma yaptım  landi servisini  bulup fiyat sordum ,1700 tl fiyat verdiler,bana cok geldi,burdaki yorumlarda 1400 tl rakamı geciyor.aracım 2011 imp.otomatik, marka konusunda ve taktırıp taktırmama konusunda karasız kaldım bu konuda tavsiyeniz ne olur arkadaşlar

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aracım 2011 ımpresıve at geçen hafta erzurumda romano marka lpg taktırdım bende cok arastırdım daha once landı ve brc taktıran arkadaslar vardı ama buradakı bayı landı brc ve romano bayılıgını yapıyor ısrrla bana romanoyu onerdı su an daha yenı taktırdıgım ıcın cok saglıklı olcum yapamadım ama ses yok denecek kadar az fıyatı 1650 tl

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Landi Renzo-Romano-Brc bu üç marka kalite olarak hemen hemen aynı bence.Landi nin diğerlerinde tek farkı bosch marka enjektör kullandığı için daha dayanıklı ama biraz daha sesli çalışıyor.Bende taktırmadan çok araştırmıştım açıkçası gittiğim yerlerdeki ustalardan edindiğim izlenime göre landi de karar kıldım.Aslında en onemlısı işçilk çunku bu üç markada da sorun yaşayan insanlar var.Taktıracağınız yerin daha önce kaç defa mazda 3 lpg montajı yaptığına dikkat edin çünkü ne kadar tecrubeli olurlarsa hata payıda o kadar azalır.Fiyat konsuunda da bu üç markanın birbirinden çok farkı yok 1450 tl civarında istda.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

selahattin şekerci

bu gün brc markayı antalyada takan servisleri tel ile aradım cumartesi inşallah yüzyüze görüşcem.3 brc servisinden 2 si mazda 2011 oldugu için brc yi önermediler bir tanesi emer diye bir marka önerdi,bu marka gazla beraber farklı bir sıvı yada yağ (tam anlamdım) püskürttüğünü dolayısıyla siboplarda aşırı sıcaktan kaynaklanan arızanın önlendiğni anlattı ve garanti olarakta bi sigorta firmasıdan 3 yıllık bir sigorta yaptıklarını söylediler,fiyat olarakta 2300 tl gibi bir fiyat verdiler,görüştügüm 2 . brc serviside markayı tam hatırlayamadıgım için yazamıyrom.birincisinde anlattıgım sistemle hemen hemen aynı çalışıyor,bu sisitemde 1 litrelik bir yağ deposu koyduklarını ve 10 000 km gittiğni 1lt yagında maliyeti 65 tl oldugunu söylediler ve 2800 tl gibi fiyat verdiler :2funny: gittikce maliye artıyor ve benim kafam tamamen karıştı arkadaşlar.bakalım cumartesi yüzyüze görüşeceğim ve beni taktıran müşterilerle görüştürecekler

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Selahattin bey eski sanayi de galip usta var, Kit MTM diye bir marka takıyor (BRC'yi üreten Firmanın Prins'e rakip olsun diye çıkardığı ve Prins deki gibi Khein enjektörleri var, servise de sorsan aynı kişiyi söyleyecektir muhtemel olarak). Mazda arabalara da bir çok kit taktığını, kendi arabasının yeni kasa mazda olduğunu ve alır almaz kendi aracına da taktığını biliyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hakan ŞİMŞEK1416949256

slm arkadaşlar ben hakan 2004 mazda 3 triptonik sedan var bir yıl oldu romano LPG taktırdım şu an için konuşuyorum şehirler arası 250 kuruş yakıyo bana göre çok bu değerler. bir kez ayar yaptırdım ama değişen bişey yok hava filitreside temiz internette rasgele satlık mazda sahiplerini arıyorum kimi normal kimi çok diyo birde sizin görüşlerinizi alayım . nerdeyse aracı satıcam selamlar...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu gün brc markayı antalyada takan servisleri tel ile aradım cumartesi inşallah yüzyüze görüşcem.3 brc servisinden 2 si mazda 2011 oldugu için brc yi önermediler bir tanesi emer diye bir marka önerdi,bu marka gazla beraber farklı bir sıvı yada yağ (tam anlamdım) püskürttüğünü dolayısıyla siboplarda aşırı sıcaktan kaynaklanan arızanın önlendiğni anlattı ve garanti olarakta bi sigorta firmasıdan 3 yıllık bir sigorta yaptıklarını söylediler,fiyat olarakta 2300 tl gibi bir fiyat verdiler,görüştügüm 2 . brc serviside markayı tam hatırlayamadıgım için yazamıyrom.birincisinde anlattıgım sistemle hemen hemen aynı çalışıyor,bu sisitemde 1 litrelik bir yağ deposu koyduklarını ve 10 000 km gittiğni 1lt yagında maliyeti 65 tl oldugunu söylediler ve 2800 tl gibi fiyat verdiler :2funny: gittikce maliye artıyor ve benim kafam tamamen karıştı arkadaşlar.bakalım cumartesi yüzyüze görüşeceğim ve beni taktıran müşterilerle görüştürecekler

ben sizin bahsettiğiniz emer sistemini taktırdım. Bu sistemin distiribütörü Sakarya da, öğrenmek istediğiniz birşey varsa yardımcı olabilirim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

slm arkadaşlar ben hakan 2004 mazda 3 triptonik sedan var bir yıl oldu romano LPG taktırdım şu an için konuşuyorum şehirler arası 250 kuruş yakıyo bana göre çok bu değerler. bir kez ayar yaptırdım ama değişen bişey yok hava filitreside temiz internette rasgele satlık mazda sahiplerini arıyorum kimi normal kimi çok diyo birde sizin görüşlerinizi alayım . nerdeyse aracı satıcam selamlar...

ben litre olarak verirsem kullanımı, 10 ile 11 litre arası yakıyorum..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

250 kuruş bence gayet normal bir rakam.Kendi aracımda da landi renzo takılı ve montaj yapılmadan once servis bir depoyla 300-350 km arası km yapacağımı söylemişti.Aynen de değerleri yakaladım  yaklaşık 330-350 arası yapıyorum şehir içinde klima açık sakin kullanımda.Bir depoyuda yaklaşık 80 tlye dolduruyorum.Otamatik vites için gayet normal 250 kuruş..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

250 kuruş bence gayet normal bir rakam.Kendi aracımda da landi renzo takılı ve montaj yapılmadan once servis bir depoyla 300-350 km arası km yapacağımı söylemişti.Aynen de değerleri yakaladım  yaklaşık 330-350 arası yapıyorum şehir içinde klima açık sakin kullanımda.Bir depoyuda yaklaşık 80 tlye dolduruyorum.Otamatik vites için gayet normal 250 kuruş..

bencede zaten benzin 4.30 benzinde kullansanız 40 kuruş yakacakken 25 kuruşa düşmüş buda hemen hemen 100 kmde 6  lt falan yapar...
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...