Jump to content

Landi Renzo-Romano-Brc Hangisi sizce?

volkanstars
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

selahattin şekerci

sonunda zorda olsa prinse karar kıldım arkadaşlar.biraz tuzlu ama aracıma en uygun  bu galibaPrins çalışma prensibi 'den dolayı Tüm kitlerden farklı oldugunu,Aynı basınç altında Prins'in enjektörleri diğerlerinden daha hızlı açıldıgını öğrendim. Yüksek devirlerde de benzin takviyesine ihtiyaç duymuyormuş .ve bu sistemde valf koruma sistemi var.o yüzden aracıma en uygun sistemin bu olduguna karar verdim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 66
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• serdar471

14

• azkural

5

• volkanstars

23

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Yüksek devirde benzin püskürtme olayı BRC dede var.Ben BRC taktırdım ama daha yeni gayet memnunum 7 ay oldu.Yüksek devirde benzin püskürtme özellikle rampa yukarı doğru aracı baya bi zorluyorsanız o zaman oluyor sadece...Diğer markalarada lafım yok tabiki onlarda iyi markalar.Montajda kesme kablomu yoksa soket kablomu kullanılıyor oda önemli tabiki. BRC soket kablo kullanıyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yüksek devirde benzin püskürtme olayı BRC dede var.Ben BRC taktırdım ama daha yeni gayet memnunum 7 ay oldu.Yüksek devirde benzin püskürtme özellikle rampa yukarı doğru aracı baya bi zorluyorsanız o zaman oluyor sadece...Diğer markalarada lafım yok tabiki onlarda iyi markalar.Montajda kesme kablomu yoksa soket kablomu kullanılıyor oda önemli tabiki. BRC soket kablo kullanıyor.

Benim araçta da landi renzo takılı ve 4000 den sonra benzin püskürtmeyi ayarladı usta.Hızlı giderken yani 120-140 ta ani hızlanmalarda da devreye giriyor.Ekstra olarak da yağ kiti de taktırmıştım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...