Jump to content

Olmuş ya da Olmamış (Jant Seçimi)

berkay07
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 94
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• emirhan_S

11

• berkay07

17

• honuuu

15

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

abi lastiklerin marka ebadını söyleyebilirmisin ben şu an acil lastik arayışındayim ben 205-50-r17 dunlop sportmax kullanıyordum ama şimdi degiştrmeyi dşunuyorum bu arada jant lastik kaça patladı sana sorabilirmiyim biliyorsun bendede aynı jantın titanyum olmayan acık gri rengi var ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...

selamlar, benim aleminyum gri canavara http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-ve-lastik-jant-yuzlas-lenso-jant-5x100-5x114-17inc-17x7-et35-30502125/detay/  şu jantları düşündüm koydum aslında güzel durdu ama sizin fikrinizi merak ediyorum, aleminyum gri ile o kırmızı şerit çok alakasız durur mu sizce ? güzel durmuştu jantçıda ama siizn fikirleriniz daha önemli tabi :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Orjinal aksesuar listesindeki jantlar da bu fiyatlarda. Onlara da bir bakın derim.

Resim çektin mi peki. Var ise biz de görüp yorum yapabilelim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

BBS çakması lensoya bu kadar para verilmez. Orjinal aksesuar listesindekiler hem orjinal enkei hemde aynı fiyatta. Illa jant alıcaksanız BBS in bu modelini alın.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

selamlar, benim aleminyum gri canavara http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-ve-lastik-jant-yuzlas-lenso-jant-5x100-5x114-17inc-17x7-et35-30502125/detay/  şu jantları düşündüm koydum aslında güzel durdu ama sizin fikrinizi merak ediyorum, aleminyum gri ile o kırmızı şerit çok alakasız durur mu sizce ? güzel durmuştu jantçıda ama siizn fikirleriniz daha önemli tabi :)

Kırmızı şerit olmasa daha iyi olurdu derim,yalnız  orjinal jantlar daha güzel ve  bu rakamlara.. Mazdanın sitesinden bi bakın tek tek, konfigurator var jantların araçda nasıl durduğuna bakılıyor...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Orjinal aksesuar listesindeki jantlar da bu fiyatlarda. Onlara da bir bakın derim.

Resim çektin mi peki. Var ise biz de görüp yorum yapabilelim.

maalesef resim çekmedim, zaten sadece takozla lastiğin önüne koyup bakmıştım.

Şimdi benim aldığım fiyat bu değil. 1400 TL ye lastik dahil fiyatı almıştım ben, Kumho takarız d emişti yanılmıyorsam adam. lastikler evet çok iyi lastikler değil ama bir süre idare edebilirler ve lastik dahil olarak fiyatı cazip geldi. orjinal jantların lastiklerle fiyatları nedir peki ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Orta halli ucuz bir lastiğin adet fiyatı 120TL yazlık olarak kullanabilirsiniz kumho federal toyo gibi markalar var. Iyi bir fiyat vermiş ama ben olsam bu replika janta güvenmezdim, daha önce replika jantlara ne oldugu ile ilgili resimler paylaşmıştım bulursam tekrar paylaşırım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Orta halli ucuz bir lastiğin adet fiyatı 120TL yazlık olarak kullanabilirsiniz kumho federal toyo gibi markalar var. Iyi bir fiyat vermiş ama ben olsam bu replika janta güvenmezdim, daha önce replika jantlara ne oldugu ile ilgili resimler paylaşmıştım bulursam tekrar paylaşırım

evet o resimleri gördüm ve görmez olaydım :)  peki, hem cebimi çok yormayacak hemde güvenilecek jant markası ne önerirsiniz? marka üstünden gideyim bende. lastiklerle birlikte 1500 TL civarı çıksın istiyorum cebimden.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...