Jump to content

Sonunda LPG Markasına Karar Verdim...

serdar471
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Ok . Ben Max.%20 farkeder sanıyorum oran olarak hep Lt bazında.

Araca göre değişiyor Ediz Abi ama ben hep hesaplarken bu değerden hesaplıyordum, hor kullanım yüksek hız vb %20-27 arasında farkediyor
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu zamlardan sonra bırak hor kullanmayı kağnı gibi kullanır olduk arabaları..

Eklemeyi unuttum birde hava sıcaklığı aldığınız yakıtıda etkiler, hava sıcakken lpg alırsanız aracınıza daha çok hava basılmış olur daha az km gidersiniz (sıcak havanın benzinlikteki lpg deposuna basıncı) Akşam vakitleri daha serin olduğu için daha dengeli lpg almış oluyorsunuz daha uzun km gider. Tabi öyle bariz büyük farklar değil ama yinede dikkat edilmeli, ben hep akşamları alırdım bu yüzden.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu arada LPG li Ford Focus kullanan bir arkadaşımın arabasında da sübaplarda problem oluştu..1200 TL. masraf yaptı..

Yani sorun sadece mazdalar da değilmiş...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

Benzinde ortalama 8,5 yaktığını düşünürsek...

LPG de %20 fazla olsa 10,2 ye gelir..

Benim yakaladığım değerlerle aynı..

%10-20 arası değişir Lt bazında.  ;)

Hayırlı olsun, güle güle kullan.

Serdivan'da Ex-En lpg 2.03TL, Erenler'de Ada Center'a gelmeden önceki PO da (BP Gaz satıyor) 2.05.  İzmit'te ise ortalama 2.30TL.  den satılıyor. İnsana ister istemez "ulan Ada'ya giden LPG İzmit'te üretiliyor. Üzüm bizim bağda yetişiyor, elalemin çocukları yiyor. dedirtiyorlar" :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

%10-20 arası değişir Lt bazında.  ;)

Hayırlı olsun, güle güle kullan.

Serdivan'da Ex-En lpg 2.03TL, Erenler'de Ada Center'a gelmeden önceki PO da (BP Gaz satıyor) 2.05.  İzmit'te ise ortalama 2.30TL.  den satılıyor. İnsana ister istemez "ulan Ada'ya giden LPG İzmit'te üretiliyor. Üzüm bizim bağda yetişiyor, elalemin çocukları yiyor. dedirtiyorlar" :D

Aynen haftasonu Körfezdeydim.. LPG yi 2,25 den aldım. Dedim bu nasıl iş merkezinde daha pahallı, hemde ikiside total di. Adapazarında 2,09.

Burada rekabet varmış..ondan ucuz diyo adam..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...