Jump to content

Mazda 6 Navigasyon Dvd Multımedya Necvox Dva Mz6hd

omerkekilli

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhaba Arkadaşlar,

Daha öncede açtım konuyu ama henüz satılmadı ve limde kaldığı için tekrar açmak istiyorum.

Elimde 1 adet Mazda 6 Navigasyon Dvd Multımedya Necvox Dva Mz6hd sistemi var.12.2010 tarihinde aldım ve 02.2011 tarihinde ancak araca taktırdım..Aracımı ise 06.2011 tarihinde sattığım  için bu cihazı ayrı olarak satmak istiyorum.

Piyasadan daha uygun, hatta yarı fiyatına yakın bir değer fiyata verebilirim.İlgilenen arkadaşlar lütfen arasın veya düşündükleri rakamı mesaj atsın ? Cihaz daha sıfır ve iki sene garantisi var.Yukarıda da belirttiğim gibi araç üzerinde sadece 4 ay gibi kısa bir süre takılı kaldı.

Acil olarak tekliflerinizi iletebilir veya satışı konusunda bana destek olabilirseniz çok sevinirim.

Ömer Kekilli

Tel : 0530 4612924

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhaba

Bilgisayar konusunda pek uzman sayılmam, resim nasıl eklenir bilmiyorum.Ancak internettde resimleri var.Belirtmiş olduğum ismi yazdığınızda direk resmi ve özellikleri çıkmaktadır.İlginiz ve yardımınız için şimdiden teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhaba Piyasa fiyatı ve benimde direk distiribütöründen aldığım fiyat 1850 TL ( faturasında görebilirler ).Ben 1100 Tl gibi düşünüyorum.Dediğim gibi cihaz sıfır sayılır.Tüm ek parçaları ve kutusu ile durmaktadır.En ufak bir çizik dahi yoktur ve ekran üzerindeki şeffaf bant dahi sökülmemiştir.Yaklaşık 18 ay daha garantisi mevcut.

Ömer

05304612924

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet arkadaşın belirtmiş olduğu sitedeki cihazın aynısı.Ancak ben almadan öncede " Dedeoğlu " mağazasında bu fiyatı gördüm ve distirübütöre sordum.Bu mağazadan satılan cihazlara garanti vermediklerini belirttsterseniz direkdistiribütöre sorabilirsiniz.Ben 1850 TL ye aldım ve dediğim gibi hertürlü teklife açığım.Sonuçda şu an kullanamadığım ve atıl olarak duran bir cihaz.

slm

05304612924

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...

Merhaba

Ürün tamamen sıfır sayılır.Bu nedenle 750 veremem.Ama düşünürseniz 1000 verebilirim.Garantisi en az 1,5 sene daha geçerli ve dediğim gibvi ürün tamamen sıfır sayılır.

05304612924

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...