Jump to content

Baskı Balata Değişimi

ekremsenturk
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar hepinize iyi akşamlar aracım 98 mazda 626 bu gün servise gittim ve mekanik check up yaptırdım baskı balatanın değişmesi gerektiğini ve sağ alt salıncak değişmesi gerekiyor dediler  baskı balata parça ve değişim 500-550 TL gibi tutar dediler normaldir dedim ama salıncak 700 TL dediler bana fazla geldi bu bahsettiğim parçaları değiştiren varsa yardımcı olursanız sevinirim...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben daha yeni alt salıncaklarımı değiştirdim tanesi 65 ten 130tl işçiliği biraz ağırdır fakat ben kendim söküp takmıştım(tabiki sanayideki tanıdık bir araç tamirhanesinde)

araç 91"626

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

baskı balata eğer kaliteli bir marka kullanılacaksa elemeği dahil 550 gayet normal balata değişimi için şanzuman iniyor bir dünya yer sökülüp takılıyor orijinali takılacaksa ucuz bile, ama alt salıncaklar internette 135 tl civarı çifti 270 eder işçilik de tahminim 100-130 arası olsa 400 tl civarı bir fatura çıkarmaları gerekiyor ki benim alt salıncaklar da internette 120-130 civarı ben Kayseride tanesini 65 e almıştım sanayide bir dolaşmak lazım Kayseride olsanız parçada da işçilikte de yardımcı olabilirdim ama İstanbuldasınız işçilik fiyatları şehirden şehire değişebiliyor araçlarımız hassas araçlar herkese de emanet edilmiyor araştırmak lazım.

http://www.parcatreni.com/mazda-626-alt-salincak-sag-1998-2000-43466.html

iyi forumlar...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...