Jump to content

Frene Basınca Gelen Ses (Balata Bitik)

fazilozcan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar selam,

Seyir halindeyken frene basmadığım zaman tekerleklerden (sanırım ön) çok ince ses geliyor. Daha önce frene basınca geliyordu. şimdi tersi oldu:) araç modelim 91 model 323 hb. konu hakkında fikri olan var mı? Lütfen yardımlarını bekliyorum.

Teşekkürler..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mustafa hocam yardımların için teşekkürler. bir sorunum daha var :)  forum da dolaşırken farkettim. benim aracın meğer direksiyon hidroliği varmış. kasnakta yerini farkettim. sonradan hidrolik taktıkmak aşağı yukarı ne kadar olur sence?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

Mustafa hocam yardımların için teşekkürler. bir sorunum daha var :)  forum da dolaşırken farkettim. benim aracın meğer direksiyon hidroliği varmış. kasnakta yerini farkettim. sonradan hidrolik taktıkmak aşağı yukarı ne kadar olur sence?

İşte bu konu beni aşar.

Ankara'daki servislerle bi görüş, onlardan fiyat al. Parçaların çıkmalarını "satılık" başlığı altında konusu olan çıkmacı parçacılardan temin edebilirsin. Bu arada; senin araba enjeksiyonlu mu?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Araç karbüratörlü Mustafa hocam. Balata problemli ya şimdi, 1-2 hafta idare edermi acaba? nasıl bir sorun teşkil eder? zaten çok kullanmıyorum. en fazla gideceğim yer 30km.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

Araç karbüratörlü Mustafa hocam. Balata problemli ya şimdi, 1-2 hafta idare edermi acaba? nasıl bir sorun teşkil eder? zaten çok kullanmıyorum. en fazla gideceğim yer 30km.

Karbüratörlülerin hepsi orjinalinden hidrolik direksiyonludur. Seninkine ne oldu da kuru direksiyona döndü? Bitik balata, diskleri çizmeye başlar. Fazla kullanmadan değiştirmelisin.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ya alırken bilemedik. sorduğumuzda kuru direksiyon demişlerdi :) akıbetinden bahsetmemişlerdi. 3 gün önce arabayı yıkamıştım. hava sıcaktı. galiba aşınma olmuş.spreyden bahsediyorlardı acaba işe yararmı denemek lazım. sanayiye gitmeden önce alıp deneyeceğim.

hocam çok teşekkürler, görüşmek üzere...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...