Jump to content

Çürümelerle İlgili Yardım !

kerplunk
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Herkese selam olsun öncelikle..tam bir sene oldu mazdamı alalı ilk arabamdı ve hala öyle guzumu çok sevmeme rağmen içim acıyor aldıgımda kapılarda paslanma çürükler delikler vardı özel servıse gıttım cıkma bir kapı bulalım keselım kaynatalım dedı,sıradan tamırceye gıttım 1500tl ver yenı gıbı yapalım dedı boyası kapılar dahil...en güzel kısmı bu yetkılı servıse gittim  kapıların hepsını değistir 3000 tl ver dedi çok değilmi dedim en iyisi sat dedi ağzım açık terk ettım:(fotolarını koycam bi bildiginiz bi tanıgınız vardır belkı yardımcı olcak bırılerı vardır dıye sizlere danısayım dedım fotolarıda koyuyorum ama kızmayın sakın bana benimde içim acıyor:(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest edarguner

Bu araçta daha önceden bir işlem veya oksi yapmasını sağlayacak bir hasar olmadıysa bu hale gelmesi mümkün değildir. Geçmiş olsun diyorum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

Sıradan tamirciye git, yeni gibi yapsınlar.

Anladığım kadarıyla kapının bu bölgesinde daha önce kesme - biçme - kaynatma işlemleri yapılmış. Başka türlü sittin sene bu arabaları bu şekilde çürütemezsin.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

anlayıyorum arkadaslar ben arabayı urladan aldım nem yada kuyu suyu gıbı bısılerle yıkamıs olmalılar dıye dusunmustum!4 kapıdada oldugu ıcın aklıma gelen bu oldu...bu arada bıldınız guvenebılcegınız tanıdık tamırcıler varmı shu acıdan soruyorum işine ozen gosteren temız calısan uyduruktan bırseyler yapmıyacak tamırcı tavsıye edebılrımınız izmirde yasıyorum bu arada ilgilendıgınız ıcınde  ayrıca tesekkurler...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

çok tesekkur ederım en yakın zmanda ugramaya calıscam ozellıkle forumlardan ferserı cok duydum bırcok kısı memnun belkı derman olurlar yarama teşekkürler ilginize.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...