Jump to content

Tank değişimi

altaylim1914
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Araçta aldığımdan beri büyük lpg tankından var koltuğun arkasına yapışık zaten çok geniş olmayan bagajda bide 38lik bas koyunca hiç yer kalmıyor.Ben bu tüpü simite çevirmek istiyorum.Bunun maliyeti kaça olur İzmir'de yaptırabileceğim yer bilen varsa yardımcı olursanız sevinirim.

Birde 2. bi konu daha açmamak için buradan sorayım yine bagajla ilgili bi sorun var bagajın plastik iç kaplamaları kırıldı dağıldı,bagajı nasıl toplatabilirim fiberglasmı olur,plastik mi döktürmek lazım nasıl yaptırabilirim bunu?Teşekkürler şimdiden.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

O fiber-plastik işleriyle Dündar Usta var, G.Emir'de, o ilgileniyordu, Japon Car Servis, aratırsanız ulaşım bilgilerini bulursunuz... Tank konusunda da yardımcı olur...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 5 ay sonra ...

Herkese merhaba,

Bende aracımın lpg tankını değiştirmeyi düşünüyorum. Simit tank ve silindir tank konusunda tereddüt yaşıyorum. aracım 323 sedan, hangi tankı takdırsam daha iyi olur, hem siimit hemde silindir tank kullanan arkadaşlar cevap verirlerse sevinrim.

Birde Gebze ve Tuzla çevresinde tavsiye edebileceğiniz LPG ustası varsa çok memnun olurum.

İyi formlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 5 yıl sonra ...

Yeni bir başlık açmamak için konuyu hortlatıyorum,pismmillahirrahmanirrahim

Herkesin geçmiş Ramazan bayramı mübarek olsun öncelikle.

Benim aracın bagajı hem küçük hem 60 litrelik uzun tank takmışlar,hem de arka koltukla arasında bayaa bi boşluk var..Bagajım küçücük.

Ben şimdi 32 litrelik silindir tüp taktırmak ve takılırken koltuklara olduğunca yakın ve tek tarafa yaklaştırmak istiyorum.

Proje gerekiyormuş,bu değişim bana kaça patlar ne kadar zamanımı yer?

Bilgisi olanlar yazabilirse çok sevinirim.

Teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...