Jump to content

Bayan Gözü İle Mazda 3 Testi

Guest axela
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Benim öncekilerde vardı bir farkını göremedim sadece aynada küçük bir ışık yanıyor yeşillik yapıyor o kadar

salata  :P
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 54
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Mücahit

10

• SWeeT6six6

13

• mazdamx-5

14

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Abi opsiyonel falan mıydı?

Bizim 2003 Corolla Sol'de yoktu diye hatırlıyorum. Ama pederin şu an kullandığı 2006 Corolla Sol'de var. Vakıf/kooperatif aracı olduğu için opsiyonel donanım ekleneceğini zannetmiyorum. Standarttır. Ama diğer Corolla modellerinde durum nedir bilmiyorum. Malum Sol en üst donanımlı modeli.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bizim 2003 Corolla Sol'de yoktu diye hatırlıyorum. Ama pederin şu an kullandığı 2006 Corolla Sol'de var. Vakıf/kooperatif aracı olduğu için opsiyonel donanım ekleneceğini zannetmiyorum. Standarttır. Ama diğer Corolla modellerinde durum nedir bilmiyorum. Malum Sol en üst donanımlı modeli.

yok abi mazda da ddim Mermerler saolsun dedin ya
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

SOL den alt modellerde yok..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Len ne zaman ne var dedimki bu ikisi iş yerinin arabası her yere bunlarla gidiyoruz,benimkine 4 ayda 400 km yaptırmışım canım sıkılıyor  :D ama hafta sonu birini veriyoruz galiba satıldı gibi sol olanı

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 yıl sonra ...

Şimdi adamlar "kadın işte ne olacaktı ki" dediğinde hatun kişi olarak bir itiraz etme isteğim oluyor lakin ne mümkün :) Bu tanıtım yazısı mı olmuş? Kime ne anlatmış araç hakkında?

"Bir yanımızda hırçın Karadeniz bir yanımızda ise Marmara’nın daha uysal  sularının tamda kavuşma noktasında, biz de kendimiz ve mazda 3  için uygun bir ortam arayışındayız"

Zaten bir ortam aramış, bir ışıklara tav olmuş, bir de dikiz aynasına ayar olmuş hepsi o kadar :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...

söförlüğüne güvenen saygıdeger hanfendimiz "balık" hatrına tekrear gidecegi o güzergaha mps yada rx8"le falan gitse ne yazardı merak ediorm :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...