Jump to content

Mavi LED İç Aydınlatma

freelion
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar, nihayet Bursa'da aradığım led ampulleri buldum ve harita lambalarını (ön ve arka) mavi ledlerle değiştirdim. İki adet ön harita lambaları için, bir adet de arka tavan için kullandım.

Kullandığım mavi ledlerin resmi:

mavif.th.jpg

Bagaj için ise aynı ledin beyazını kullandım.

beyazg.th.jpg

Plaka için iki beyaz led kullandım. Plakada kullandığım ledler:

plakaled.th.jpg

Sonuç olarak, Flash kapalı bir şekilde çektiğim fotoğraflar:

Ön kabin:

61398540.th.jpg

Arka koltuklar:

arkacz.th.jpg

Bagaj:

bagaj.th.jpg

Son olarak plaka aydınlatması:

plaka.th.jpg

İç kabindeki ve bagajdaki ledlerin kodu 3022 veya DE3175

Plaka aydınlatmasındaki ledlerin kodu ise 2825

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

dostum anladığım kadarıyla şu çiftli led dedikleri bunlar herhalde normal ledlere göre baya far var herhalde flashsız bile gayet belli oluyor fotolardan... güzel olmuş güle güle kullan inşallah. birde bursada nereden aldın acaba benimde beyazından almam lazım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İç lambalar tavan lambaları nasıl sökülüyor birisi gösterebilir mi, resimli falan olursa detaylı daha güzel olur, birde aynı işlemi plaka için sölerse çok sevinirim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hocam güzel olmuş güle güle kullanın ben de aynı iç aydınlatma olayını beyaz ledle yapmıştım. Bu arada bagajda ki malzemelerden anladığım kadarıyla bi balık merak var galiba :) Eğer gece avlanmaya gidiyorsan şöyle bi tavsiyem olabilir :)

http://www.mazdaclubtr.com/20858/led-bagaj-aydinlatmasi/

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

dostum anladığım kadarıyla şu çiftli led dedikleri bunlar herhalde normal ledlere göre baya far var herhalde flashsız bile gayet belli oluyor fotolardan... güzel olmuş güle güle kullan inşallah. birde bursada nereden aldın acaba benimde beyazından almam lazım

Gazcılar caddesinde Yunus Emre oto parça ve aksesuar toptancısında buldum. Kent meydanından çıkarken sağ taraftaki aralıklardan birinde ama yerini oradaki esnafa sorarak buldum. :)

İç lambalar tavan lambaları nasıl sökülüyor birisi gösterebilir mi, resimli falan olursa detaylı daha güzel olur, birde aynı işlemi plaka için sölerse çok sevinirim.

Birazdan fotoğraflı bir şekilde ekleyebilirim. Önce fotoğrafları çekmem lazım. Çok kolay bir şekilde çıkıyorlar, şimdilik bunu söyleyebilirim.

Hocam güzel olmuş güle güle kullanın ben de aynı iç aydınlatma olayını beyaz ledle yapmıştım. Bu arada bagajda ki malzemelerden anladığım kadarıyla bi balık merak var galiba :) Eğer gece avlanmaya gidiyorsan şöyle bi tavsiyem olabilir :)

http://www.mazdaclubtr.com/20858/led-bagaj-aydinlatmasi/

Bagajın dağınıklığı için kusura bakmayın. Malzemeler sürekli duruyor. Tavsiye için teşekkür ederim.

arkadaşım çok güzel olmuş,,acaba bizim burda yani düzcede bulabilirmiyim,,

Oto aksesuarcılarda bir ihtimal bulabilirsin diye düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

plakalmb.th.jpg

Ok işareti ile gösterilen yerlerden iki adet plastik piknik bıçağı yardımı ile çıkarabilirsiniz. Fakat plakanızı sökerseniz ışık değiştirme konusunda rahat edersiniz. Bir de resimleri alttan çekmek gerektiği ve yardım edecek kimse olmadığı için tek resimle burayı geçiyorum.

Bagaj lambasının lensinide

bagaj3.th.jpg

şekildeki gibi plastik bıçakla açılabiliyor.

sonuç:

bagaj4.th.jpg

Arka tavan lambası ve harita lambaları ise:

bu kısa film yararlı olacaktır diye umuyorum. Bir elle kayıt yapmaya çalışırken diğer elle sökme takma işlemlerini anlatmak konusunda bir takım sorunlar oluşmuş olabilir. Umarım faydalanan arkadaşımız olur.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için video lu çok güzel olmuş, plakayı tam anlamadım ama denediğimde görürüm, bide benim araç sedan bagaj ışıkları farklı sizinkiler hb ler daha basit  sanki :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...