Jump to content

Cam Rüzgarlığı

Shanus
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

İade olayıda varmış abi beğenmezsek geri veririz  :fiuw: kartın hesap kesim tarihi geçsinde bununla birlikte birkaç sipariş vereyim  :)

Benim için çok gerekli değil, sunroof yetiyor şimdilik... :P Ama olanın kötüsü olmaz... :)

Geçen çakmak almak için sanayiye gitmiştim, hiç yoktan krom egsoz ucu sahibi oldu guzu...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim için çok gerekli değil, sunroof yetiyor şimdilik... :P Ama olanın kötüsü olmaz... :)

Geçen çakmak almak için sanayiye gitmiştim, hiç yoktan krom egzoz ucu sahibi oldu guzu...

Oh ohh yarasın guzuma :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Birincisi takım halinde dört cama olanlanlardan ama yapıştırmalı ben bu tipleri sevmiyorum, ikinci model yıllardır rüzgarlık üretimi yapan firmanın ürünü yapıştırmalı olmayanı yani geçmeli olanı... Benim tercihim ikincisi olurdu, hatta olabilir de... Teşekkürler hocam... ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

@nilsu07 benimkisi eliftuning olanından gayet memnunum 1 yıldır kullanıyorum çok sağlam şeklide çok hoş bence ikinciside yapıştırmalı gibi bence ama şekli daha köşeli sanırım :/

Tapatalk

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Ağalar ben 2013 sedan a taktırdım gayet güzel duruyor. Fiyatı da 120 tl civarı idi sanırım

detaylı resim atman mümkün mü nasıl durduğunu merak ediyorum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bunlarda siyah standart renk mi acaba ? Bir de 2.sinde 2004-2010 demiş 1.ve 2. nesil araçlar için ortak mı yoksa 2009 demek yerine 2010 mu demişler acaba?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İkinci ilan yanlış o eski kasa diğer ilanlarda 2010 sonrası 4dr diye olan olacak , renkleri standart siyah veya füme oluyor bunlarda

Tapatalk

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bugün kendi aracıma da cam rüzgarlığı taktırdım. Eleman biraz uğraştı ama aracıma uyan bir takım buldu. Hem görüntü hem de işlevi bakımından gayet memmun kaldım.

MY1O3N.jpg

oQdbB9.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

http://kolayurl.com/w70

http://kolayurl.com/w71

Bu ürünler hakkında fikri olan var mı?

Bülent'çim şu konuya bir bak. Daha iyi fikir sahibi yapabilir seni. İzmir'den Onur arkadaşımız yaptırmıştı. Kendisi çok uzun zamandır forumda yok gerçi. Ama en azından detaylı fotoğraflar mevcut.

http://www.mazdaclubtr.com/28959/mugen-style-visor-ruzgarlik/msg475872/#msg475872

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Teşekkür ederim abi sağol, gayet şık durmuş ben de nasıl durur bilmiyorum ama denemek istiyorum. Yurtdışı sipariş işi sıkıntılı olur diye bakmamıştım açıkçası ki daha yurtdışı hakkımı araç içi kameraya ayırmıştım, bi bakalım maliyete  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Teşekkür ederim abi sağol, gayet şık durmuş ben de nasıl durur bilmiyorum ama denemek istiyorum. Yurtdışı sipariş işi sıkıntılı olur diye bakmamıştım açıkçası ki daha yurtdışı hakkımı araç içi kameraya ayırmıştım, bi bakalım maliyete  :)

Bülent ilk zaman bende senin gibi tereddütlüydüm. İlk alışverişim kapı eşikleri olmuştu. Sonra bir açıldım, pir açıldım. :) Elektronik, giyim, takı, aksesuar...bir dünya alışverişim olmuştur.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben de senin gibi olacağım galiba abi  :) ebay a baktım da 4 kapı için bulamadım (şimdilik)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 10 ay sonra ...

5uva7eza.jpg

Benim araçta bulunan rüzgarlık bu , eliftuning.com adresinden aldım gayet memnunum …

Tapatalk

Ben taktırdım fakat kokpite rüzgar sesi veriyor ..iki yarık var rüzgarlıkta ondan mı acaba ?.Dizayn öyle.Acaba sizde de ses fazla var mı

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...