Jump to content

Mazda3 Debriyaj Sesi

alpagut1977
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaslar merhaba 1-2 haftadir fark ettim daha once olmuyordu debriyaj telinde surekli gicirti sesi geliyor araba bostaykende geliyo vitesi gecirip ayagimi debriyajdan cekerkende ayni ses geliyo araba daha 9000 km de yardimci olursaniz sevinirim.ayrica serviste wd-40 siktilar yine bi degisiklik olmadi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben çok önceleri gaz telinde bu problem olduğunda, içine bir iki damla hidrolik yağı damlatırdım ve sorun çözülürdü...

Bu tavsiyemi uygulamadan önce yetkili servise veya anlayan birilerine de danış derim... Belki sorun pedalda da olabilir.

Kolay gelsin.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bilen birileri yazacaktır eminim mübarek elleriyle. Bak şimdi kendimden şüphelendim. Acaba yanlış mı aklımda kalmış...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 6 ay sonra ...

seste vardı ama asıl sorun koltuk komple ileri geri  beşik gibi sallanıyordu. Koltuk sırt kısmındaki sesi servis çözdü bel destek aparatı ses yapıyormuş. Sallanma konusu için koltuk kızağını değiştirdiler ama sonuç vermedi. Benim araçta koltuk yüksekliği aşağı doğru indikçe sallanma çoğalıyordu, sadece en yüksek seviyede sallanma yoktu :)  Yardım konusuna gelince benim sorun servis dışında araştırmacı :) idealist bir ustam tarafından çözüldü. Koltuk sökülür, koltuk  kızağındaki ön ve arka profillerin 4 köşesine piyasada tanesi 1 tl (yazıyla bir) :) den 4adet tofaş kuş serisi kartal marka aracın tandır lastiği alınır, lastiğin 1 tarafı kesilir, profil demirlerine takılır plastik kelepçeyle sıkılır, koltuk yerine takılır. Bu ,şlemler 20 dakikayı geçmez :) saygılar..

Benim de sürücü koltuğunda ve cam krikosunda sorun var. Garanti 6 ocak 2013 de doluyor. Koltuğun kızağının garantiden değişimine onay geldi, parça siparişi verdiler. Krikonun garanti cevabı henüz gelmedi. Eğer koltuğun sol kızak değişimi sorunu çözmezse benim için kötü olur. Çünkü garanti süresi doluyor. Nasıl bir yol izlemeliyim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...