Jump to content

Subaplar Hakkında Yardım ?


goldplayer64
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

arkadaslar aracım 1993 model hb mazda 626 sipob sesi var fincan ile tabir edilen bir parça usta dediki takım değişmesi lazım üst kapakcı 1 tanesinin degismesi lazım sesi keser dedi arada kaldım anlayan arkadas varsa yardımcı olabilirmi bana...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

vallahi mustafa abim sorma vandayız görev nedeniyle biryere cıkamıyoruz başkaleden van a gitmek zor oluyor kapakçı emin hanginden geldiğinide biliyor birkaç ustaya tel. edip sordum onlarda aynı seyi dedi takım değişmesi lazım diye arada kaldım takımda pahalı  :krrsz:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

benim bu konuda diyeceğim şu bende şu an tatvandayım inan öle kesin konuşmalarına bakma motor sorunu varsa açınca ortaya çıkar acaba subap ayarlarından olabilirmi fazla acık olunca sübaplarda ses yapar bence önce iyi bir usta bul sübap ayarına bir baktır ve bildiğim kadarıyla vanda bir mazda ustası vardı  ama ismini hatırlamıyorum bi ara sormuştum gene forumdan vanlı bir arkadaş yazmıştı ama şu an hatırlamıyorum ; bence bir araştır bu arada başkale tarafıda bayağı sapa düşüyor kış girmeden bence yaptırmaya bak.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

Ebay sitesinde takımnı 80-90$ fiyata bulabiliyorsun.

Değiştireceksen oradan almaya çalış.

Ama önce site içinde "lifter sesi kesme" ile alakalı konuları arattır.

Bir iki konu olması lazım, onları uygula ondan sonra değişimi düşün.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 tanesi değişse de ses kesilir fakat hangisinin olduğunun bulunması gerek. yakında üst kapağınız açıldıysa conta da hatalı takılmış da olabilir.

iyi forumlar..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...