Jump to content

Mazda 323 Amortisör Tavsiyesi

komencero
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

merhaba dün itibari  ile iki adet arka amortisör satın aldım , tanesi 138.86 tl. kdv. dahil. şu an bulabildiğim ucuz fakat kaliteli olanı ,piyasada daha ucuz olanları var ben tercih etmedim . aldığım TRW daha önce kullanmış olduğum marka  olduğu için ettim. temin edilen yer Mazda Karakaşlar internet üzerinden satın alabilirsiniz, kredi kartınız varsa 6 taksit imkanı var. 

MAR61.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yakın zamanda mazda 323 ön amortisör değiştiren varmı?ön sağ için 400 tl dediler.acaba servisemi götürsem,özel servismi-yetkili servismi hangisi daha avantajlı olur?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aracımı aldığımda amortisörlerin 4 ünü de Maysan Mando markasıyla değiştirdim. Yerli bir marka ve şu ana kadar sorun çıkmadı. Aldığımda tanesi 85 liraydı şu anda 90 lira civarı. Batmanda bulmakta zorluk çekiyorsanız internetten getirtip ustanıza ya da servise size hangisi uygunsa taktırabilirsiniz. 400 lira bir amortisör için hayli tuzlu bir fiyat.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

400 lira servis fiyatı sanırım. Çünkü tokico ve kyb fiyatları bile 200 lira civarında. Piyasada federal power , maysan ve monroe var japonlar dışında. Gazlı amortisörler aşırı sertleştiriyor aracı. Eğer uygun bulursan monroe yağlı olanlardan taktır derim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yakın zamanda mazda 323 ön amortisör değiştiren varmı?ön sağ için 400 tl dediler.acaba servisemi götürsem,özel servismi-yetkili servismi hangisi daha avantajlı olur?

Mustafa bey merhaba,

Üye olduğunuz günden bu güne kadar. Forumda açmış olduğunuz konuların tamamını. Forumda mevcut konularla birleştirmek zorunda kaldım. Lütfen yeni konu açmadan evvel forumda arama yapmanızı rica ediyorum. Bilmiyorum ama durumun farkında mısınız ? Bu arada açmış olduğunuz yeni konuları da, yanlış bölümlerin altına açıyorsunuz.

İlgi, alaka ve yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. Keyifli forumlar diliyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Kalitesi hakkında bişey diyemem adını ilk kes duydum lakin mazdanın orjinalinde kullandığı parçalar bile KYB.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...