Jump to content

Otohaber Ödülleri 2011 Anketi

emregc
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Ondan sonra musteri hizmetlerinden sikayetci olursunuz hem ilgi bekleyin hem de tlf acilinca ifade alin :D Ben arkadaslara soyliyeyim de seni biraz daha taciz etsinler :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 47
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

7

• Gökhan

4

• S.Halilduru

6

• emregc

16

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Elçiye zeval olmaz ama bu işin sorumluları asıl sabah yataklarından uyansın, trafikteyken telefonları çalsın, akşam yemeği saati aranıp sağlık hizmetleri, tv paket artırımı, otek konaklama teklifleri falan pazarlansın, cep telefonları sms lerle dolsun inş :D ...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Digiturk'e hiç kızma cep telefon numarasını sen vermişsindir :D Çağrı bıraksalar daha mı iyiydi ? :D Çaldırayım sen ara tarzı ? :D

:D Bak gene aradılar Dijitürk ten .. Abonelik yaparken telefon vermesek olmuyo ki, tecavüz kaçınılmaz yani , o halde keyfini çıkartacağız dimi , aynı bayen bi daha ararsa benden günah gitti arkadaş :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bayramda amcamın oğlunu da arıyorlardı, ilk gün hemde.

En son rest çekerken duydum. Bu fiyata yapıyorsanız yapın. beni ararsınız :D :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Müjdee  :) Bugün saat 09:58 de Otohaber  02-08 Ocak 2012 Sayı 1 dergimi Yurtiçi kargo dan teslim aldım !

Darısı sizin başınıza...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bende teslim aldım. derginin ekinde otoborsa fiyat rehberi geldi. Hemen Mazda nın olduğu sayfayı açtım çok eksik buldum, Mazda 3 İmpressive Dizel seçeneği yok, Mirai yok mesela....  :nea: Acaba yer darlığından mı yapılmış birşey yada markaya bakış açısı mı? 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben aşağıdakini yazdım gönderdim editöre ( editor@otohaber.com.tr)

"İlk sayınız ücretsiz elime ulaştı teşekkürler, otohaber ödüllerine oy kullanmıştım yalnız Elantra'nın , Fluence'in reklam haberlerini okumaktan gına geldi, dünyada 2-3 markanın haricinde tasarımı güzel başka marka araçlar yok mu, ticari maksadı biraz daha arka planda bırakıp okuyucuyu biraz daha heyecanlandırıcı otomobil dünyası ile ilgili haberler de koyabilir misiniz ..."

Artık sesim duyulurmu bilmem ama nereye baksam Elantra ile Fluence'in haberini okuyorum, birde para verip aynı şeyleri tekrar okumak içimden gelmiyor...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Otohaber dergisinin gelecek sayısında Makyajlı Mazda3 ün testi yer alacakmış, ne yazacaklar acaba merakla bekliyorum  :) ...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben aşağıdakini yazdım gönderdim editöre ( editor@otohaber.com.tr)

"İlk sayınız ücretsiz elime ulaştı teşekkürler, otohaber ödüllerine oy kullanmıştım yalnız Elantra'nın , Fluence'in reklam haberlerini okumaktan gına geldi, dünyada 2-3 markanın haricinde tasarımı güzel başka marka araçlar yok mu, ticari maksadı biraz daha arka planda bırakıp okuyucuyu biraz daha heyecanlandırıcı otomobil dünyası ile ilgili haberler de koyabilir misiniz ..."

Artık sesim duyulurmu bilmem ama nereye baksam Elantra ile Fluence'in haberini okuyorum, birde para verip aynı şeyleri tekrar okumak içimden gelmiyor...

Editörden cevap geldi

Elbette bazı markaların diğerlerine göre daha fazla dergi yer almasının bazı sebepleri var. Bunlardan biri marka/model olarak bazılarına daha fazla talep olması. Fluence ve Elantra gibi… Yıllardan beri deneyip kanıtladığımız bazı marka veya modellerin diğerlerine göre daha fazla ilgi çektiğini gördük. Mesela zamanında büyük umutlarla kapakta yer verdiğimiz Dacia, Porsche, Jaguar gibi markaların dergi satışları hep düşük oldu. Dolayısıyla biz de ticari geleceğimizi düşünmek adına bazı modellere ağırlık veriyoruz.

Öte yandan “heyecan yaratan” modelleri de bulduğumuzda onlara yer vermemezlik yapmıyoruz. Bakınız Wiesmann. Türkiye’de sadece bizdeydi. Ya da Sazan veya Alman ortağımızdan aldığımız Bugatti, Porsche veya Ferrari modelleri….

Her zaman dengeli bir yayıncılık yapmaya çalışıyoruz. Buna şüpheniz olmasın. Reklam verenlerin sesi de değiliz. Eğer öyle olsaydı bu dergide hiç Renault göremezdiniz!

Saygılarımla;

----

Pastadan en çok  pay alan reno bile reklam vermiyomuş dergiye... neyse  gelecek sayı Face Lift Mazda3'ün testi  var daha güzel içerikli bir sayı olacağı kesin :) ... (bizde bedava bulduk beğenmiyoruz :) )

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest Coriolis

Türkiye' de otomobil dergiciliği oldukça ilerledi.

yine de daha dün gibi hatırımda: "sileceklerin temizleme yüzeyleri yeterli!" şeklinde yorumlar...

benim güncel eleştirilerim şunlar olacak dergiler hakkında:

1-gerçek sürüş performansı, yol tutuş, sürüş karakteristikleri vb. hakkında yeterli bilgi vermekten fersahlarca uzaktalar.

2-sadece donanım/fiyat anlatımı şeklinde testler hala çok fazla,

3-gerçek eleştiriyi "büyüklere" ve "almanlara" yapamıyorlar: misal Golf için "arka diz mesafesinin genişliği ile dikkat çekiyor" şeklinde yorumlar halen mevcut.

4-eleştirel olmaktan çok uzaktalar: misal Renault Fluence modelinde hala mevcut olan sabit arka aksı hala eleştirmiyorlar.

daha fazlasını da yazabiliriz.

ben dergicilik konusunda İngiliz' leri beğeniyorum.

Top Gear yada Fifth Gear TV şovları da oldukça ilgi çekici...kimse koca koca markaları onlar gibi yerin dibine batıramıyor...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Banada geldi, bu sayıda Mazda3 ün testi var diye heveslenmiştim ama 1 sayfa ayırmışlar buraya sıkıştırmışlar 2 satır yazı o kadar...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Moda dergisinde yazıyodu bundan önce heralde... Bunları tatmin etmek için yıllarca testlerle uğraşmayıp devamlı ticari maksadı ön planda tutarak ürün üreteceksin,  2 yıl götürcek sonra patlıcak ellerinde onu istiyor bunlar...

Adam bi Fiyat Kalite Endeksi yapmış, akıllara zarar... Mazda6 sondan birinci,  Otomatik Mazda 3 Tata Vista Quadrojet 1.3 ün ve Fiat 500 ün oldukça gerisinde  Chevrolet Spark 1,2 ile  kapışıyor...

Birde utanmadan yazmış "Fiyat Kalite Endeksi değerlendirmesi sizlere test ettiğimiz otomobillerin gerçek değerlerini gösteriyor." diye...

Ben olsam dava açardım derhal bunlara ki bi daha ne yazdıklarına dikkat ederler...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Moda dergisinde yazıyodu bundan önce heralde... Bunları tatmin etmek için yıllarca testlerle uğraşmayıp devamlı ticari maksadı ön planda tutarak ürün üreteceksin,  2 yıl götürcek sonra patlıcak ellerinde onu istiyor bunlar...

Adam bi Fiyat Kalite Endeksi yapmış, akıllara zarar... Mazda6 sondan birinci,  Otomatik Mazda 3 Tata Vista Quadrojet 1.3 ün ve Fiat 500 ün oldukça gerisinde  Chevrolet Spark 1,2 ile  kapışıyor...

Birde utanmadan yazmış "Fiyat Kalite Endeksi değerlendirmesi sizlere test ettiğimiz otomobillerin gerçek değerlerini gösteriyor." diye...

Ben olsam dava açardım derhal bunlara ki bi daha ne yazdıklarına dikkat ederler...

Maserati listenin sonunda. :D

Çok dandikmiş canım. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...