Jump to content

Ebay Siparişlerimiz

Guest maz14
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 350
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

20

• OveRMinD

95

• MuRDoC_111

66

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

İrfan yolu karıştırdığını düşünürsen dur,sağındaki ve solundaki dükkanın ismini söyle ben gelir alırım seni  ;)

tamam abi sagol hallederiz biz ya en kötü ihtimalle dedigini yaparım ama işi garantilemek için 1den fazla Karsıyakalı aliim ben sınıftan, Karsıyakalı dan cok ne var zaten bizim okulda :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Olm İrfan Karşıyaka Sahil Yolu'nu bilmion mu? Çık oraya yaldır yaldır giderken görücen sağında Le Kule'yi, köşesinden gir geniş yola (Girne orası) çek sağa bekle :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ohoooo şimdiden çıkmayı düşünüyon İrfan,ikinize de amfi bağlanıcak kısa bi iş değil yani söyleyeyim  ;)

Ne kadar uzun yani? Bi de maddi duruma göre ben cayabilirim her an :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Olm İrfan Karşıyaka Sahil Yolu'nu bilmion mu? Çık oraya yaldır yaldır giderken görücen sağında Le Kule'yi, köşesinden gir geniş yola (Girne orası) çek sağa bekle :D

ya olum çocuk KUTSAL TOPRAKLARLA tanışmamış henüz,zorlama  8:)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yapma İrfan, bilmeyen de bişey sanacak, 4 tane yolumuz var zaten, Karşıyaka sahil, Bornova Ankara Asfaltı, Mustafakemalpaşa Sahil Bulvarı, İnönü Caddesi... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yapma İrfan, bilmeyen de bişey sanacak, 4 tane yolumuz var zaten, Karşıyaka sahil, Bornova Ankara Asfaltı, Mustafakemalpaşa Sahil Bulvarı, İnönü Caddesi... :D

tamam abi hallederiz :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Önce İrfan'ın işini hallederiz, benim için problem yok

sonra bi nargile ısmarlarım kardeşlerime ohhhhh deymeyin keyfimize  :tey: bu arada Selman abide gelir hertürlü  8:)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...