Jump to content

Ebay Siparişlerimiz

Guest maz14
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

aşağıdakiler yazıyor ama paypal dışındaki bir ödemede hak iddaa ediliyormu bilmiyorum

Money order/Cashiers check Accepted  Not Available

Personal check Accepted  Not Available

Other - See Payment Instructions for payment methods accepted 

Accepted  Not Available

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 350
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

20

• OveRMinD

95

• MuRDoC_111

66

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Ask seller a question formunu kullanarak derdini anlat adama. Başka ne türlü ödeme kabul edebileceğini sor. Banka havalesi yapıp swift'i faxlasam olmaz mı de. Genellikle kabul ederler çünkü o da en az Paypal kadar garanti bi yol. Malı göndermesi bikaç gün gecikir ama onda kalmaz en azından.

Bir de daha ikna edici olması açısından banka havalesini kabul etmezsen ne yazıkki işlemi iptal etmek zorunda kalacağım de. Nasılsa adam sana eksi puan verse bile alıcılar için eksi puan çok önemli değil, parasını ödedin mi puanına bakmaksızın malı gönderiyolar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

banka havalesinin benim için nasıl bir garanti iş olabilir acaba. yani satıcı malı göndermez yada geciktirirse nasıl bir hak taleb edebilirim..

Ask seller a question formunu kullanarak derdini anlat adama. Başka ne türlü ödeme kabul edebileceğini sor. Banka havalesi yapıp swift'i faxlasam olmaz mı de. Genellikle kabul ederler çünkü o da en az Paypal kadar garanti bi yol. Malı göndermesi bikaç gün gecikir ama onda kalmaz en azından.

Bir de daha ikna edici olması açısından banka havalesini kabul etmezsen ne yazıkki işlemi iptal etmek zorunda kalacağım de. Nasılsa adam sana eksi puan verse bile alıcılar için eksi puan çok önemli değil, parasını ödedin mi puanına bakmaksızın malı gönderiyolar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Senin açından bi garantisi olmaz. Satıcının puanı yüksekse güvenebilirsin ama tabi her türlü yamuk yapma ihtimali küçük de olsa var. Bu nedenle satıcının puanı önemli.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

banka havalesinin benim için nasıl bir garanti iş olabilir acaba. yani satıcı malı göndermez yada geciktirirse nasıl bir hak taleb edebilirim..

hiç bişe yapamassın paypaldan şaşma
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Seller: warehousegbltd( 489) 

Feedback: 99.0 % Positive

Member: since Dec-18-06 in United Kingdom

Registered as a individual seller

feedback leri okudum malın gitmemesinden hiç feedback yok sadece olumsuz feeback ler uzun kargo süresinden kaynaklanıyor. onlarda ürünün elinde olmaması sonucu olmuş. bu ürün elinde mevcut şu an..

neyse artık satıcıya bi mesaj yollayacağım duruma göre banka havalesi yapmayı düşünüyorum. düşük bi ihtimalde olsa ingiltereden elden aldırmayada çalışıcam bakalım..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

paypaldan almak isityorum ama mebla yüksek geliyor paypal limit 500 dolar. kk limiti çok fazla benim ama paypal 500 dolar veriyor limit. nasıl yapcaz paypalla ilgili

hiç bişe yapamassın paypaldan şaşma

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

paypaldan almak isityorum ama mebla yüksek geliyor paypal limit 500 dolar. kk limiti çok fazla benim ama paypal 500 dolar veriyor limit. nasıl yapcaz paypalla ilgili

expand yapamıyomusun account u yani genişletmek limiti ama hemen olmaz sanırsam bi sürü bişiler soruyolardı
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paypal'de Confirmed Credit Card olayı var, bilmiyorum onu yaptın mı, adresini filan veriyosun adamlar 1 dolar para çekiyolar kredi kartından. Extrende o harcamanın yanında bi kod yazıyo onu Paypal sitesinden girince kredi kartın konfirme oluyo. Bi sonraki alışverişinden daha önce çektikleri 1 doları düşüp hesabı sıfırlıyolar. O zaman limit kalkabilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bunları yaptım zaten çok önceden, iki tane kk tanımlı paypal da. sorun paypalın 500 dolar limit koyması. ve ürünün 470 euro olması

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bunları yaptım zaten çok önceden, iki tane kk tanımlı paypal da. sorun paypalın 500 dolar limit koyması. ve ürünün 470 euro olması

abi baska bi karta baska bi ebay ve paypal üyeliği al.. sonra adama deki bana paypal mail adresini ver.. yarısını bi kartından diger yarısını diger kartından yolla, paypal sayfasından para gönder diyip orda ebay item ı secip ürün kodunu giriyosun.. tutarıda yazdıktan sonra gönder diyosun..

ya da 2 paypal üyeliğine ait 2 mail adresini adama yolla deki bu tutarın yarısına ait paypal bill (fatura)sını bir mail adresime diger yarısına ait faturayı diger mail adresime gönder.. sana gelecek olan elektronik faturada ürünün kodu, niteliği, satıcının kim oldugu ve tutarı yazıyor.. aynı elektronik faturanın üzerinde bide "pay now" linki oluyor.. ordan direk ödüyorsun.. yarısını bi karttan geri kalanını diger karttan ödersen tüm parayı paypal le ödemis oluyorsun..

her 2 yöntemide daha önce denedim.. bi sorun cıkmadı ama yinede kefil olamam tabi :D gerci 500e yakın ürünü gayet ii bi feedback oranıyla satmıs.. sorun cıkmaması lazım.. sonucta adam parasının tamamını alıyor.. ancak sundan emin degilim, ebay değilde direk paypal üzerinden parayı havale ettiğinde tamam ebay item ı satın alıyorum diyip ürün kodunu giriyosun ve ona göre bi fatura gönderiliyor mail adresine ama feedback bırakabilme sansın oluyor mu o sekilde emin deilim.. bence en iyisi adama bi sor abi sen.. hatta söle deki mazda sitemiz var bizim linkini at eger begenilirse bu ürün ve zamanında sorunsuz bi sekilde bana ulasırsa almayı düsünen 1cok arkadasım var falan diyede ekle..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

evet çok mantıklı söylediklerin, satıcıya bi mesaj yazdım yarın cevabı gelir ona göre nasıl davranacağıma karar vericem bakalım. çok teşekkür ederim bilgiler için..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

satıcıyla uzun uzun konuştuktan sonra ürünün fiyatını ikiye bölüp mail olarak ödemeyi yapmamı istedi. 230 euro*2 olarak iki mailde gönderilecek. bana iki tane üstüste mail attı pay1 ve pay 2 olarak ikisinede ayrı ayrı pay now yaparak alıcam sanırım.

buraya kadar herhangi bi problem yok aklıma takılan ise 1inci pay ödendikten sonra 2inci pay"e onay vermezse paypal ne .ok yicem :) gene limiti problem yaparmı

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

satıcıyla uzun uzun konuştuktan sonra ürünün fiyatını ikiye bölüp mail olarak ödemeyi yapmamı istedi. 230 euro*2 olarak iki mailde gönderilecek. bana iki tane üstüste mail attı pay1 ve pay 2 olarak ikisinede ayrı ayrı pay now yaparak alıcam sanırım.

buraya kadar herhangi bi problem yok aklıma takılan ise 1inci pay ödendikten sonra 2inci pay"e onay vermezse paypal ne .ok yicem :) gene limiti problem yaparmı

mümkün
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

o yüzden dedim abi zaten 2 kredi kartı diye,, degişen bisey olmaz.. limit yaptıgın alısveris sayısına göre degil toplam aylık tutara göre..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kıllık yapacağını sanmıyorum, tek seferde yapılan harcamalarda limit 500 $'dır. Yine de yaparsa ikinci bi PayPal hesabı tüm problemleri çözer en kötü ihtimalle. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi o tek sefer icin mi.. heaa.. bende aylık toplam diye düsünmüstüm.. o zaman bi sorun olmaz heralde Hakan Abi,, pay now o zaman :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

baya bi düşündüm ve sanırım vazgeçiyorum bu işten en azından daha garanti bir durum oluşuncaya kadar ( o da amerikadan bulup ağbimin elden teslim alması ve incirliğe göndermesi gibi, gümrük yok kargo derdi yok falan yani).

çünkü ödeme sorunu aşılsa bu sefer kargo sorunu oda aşılsa bu sefer gümrük sorunu (en büyüğü) oda aşılsa montaj sorunu falan derken kafayı trilyon yapmaya gerek yok diye düşünüyorum, bunlardan biri aksasa hakı b.kunu geçer çünkü. bi de bu arabayı kredisi bittiğinde satmayı planlıyorum, bu kadar emeğe değmeyecek yani.. neyse çok teşekkür ederim arkadaşlar bu ebay ile ilgili çok şey öğrenmiş oldum, ilk alışverişi yapmıştım zaten (sis farı). gene küçük çaplı alışverişler yapmaya devam :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...