Jump to content

Basamaklar

Guest uyumsuzelement
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

biz yaşlı adamız enescim bide ultra light olunca hatun kızar ısık lısı bizi bozar :2funny: :2funny:

Kabul edenleri, açık açık söyleyenleri seviyorum ben :clap:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 60
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

10

• MuRDoC_111

6

• SWeeT6six6

5

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Guest uyumsuzelement

Kabul edenleri, açık açık söyleyenleri seviyorum ben :clap:

sen yat kalk tuzla piyadeye düşmemek için dua et yoksa giyer kamuflajları gelirim egitimine artık sen düşün eziyeti :2funny::tey:
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sen yat kalk tuzla piyadeye düşmemek için dua et yoksa giyer kamuflajları gelirim egitimine artık sen düşün eziyeti :2funny::tey:

Sen kıyamazsın kardeşine, biliyorum ben :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Sen kıyamazsın kardeşine, biliyorum ben :D

ben olsam o kadar emin olmasdım :2funny: malum evde light olunca bi yere vermek gerek fazla stresii :2funny: :2funny:
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

güzel güzel çok güzel..bu da araca direk level atlatıyor..bu kadar ucuza boyundan büyük değer katıyor araca..güle güle kullan Bülent..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

güzel güzel çok güzel..bu da araca direk level atlatıyor..bu kadar ucuza boyundan büyük değer katıyor araca..güle güle kullan Bülent..

sagol Murat senin guzuda gördükten sonra kesin karar vermiştim almaya :tey:
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Gerçekten öyle oldu Biran ben demişmiydim acaba demişsemde zararı yok hayırlı olsun Bülent bende istiyorum bunlardan kızacam bak dağ başında bir abinizi hiç düşündüğünüz yok  ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...

dostum bende yaptırayım diyorum ama sanki bana sakat gibi gelio bu yapıştırma işi..

çift taraflı bant, silikon, yağmurdan çamurda çıkmazmı , olurda çıkarsa altında nasıl bi harabe bırakır?? :o

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...