Jump to content

Basamaklar

Guest uyumsuzelement
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 60
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

10

• MuRDoC_111

6

• SWeeT6six6

5

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Tamam bunlar F1 deki kadar yük çekmiyor ama dayanır mı diyecem ama dayanmazsa dediğiniz gibi heryerde spoiler olurdu..

Walla iyi olurdu,yollardakileri toplardık haybeye tonlarca para vereceğine. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Burak Abi spoiler'ı geç, benim marşpiyeller de silikonla duruyo 3 senedir, tık yok... Sıcak silikon ve soğuk silikon diye 2 çeşit silikon var. Biri pencere kapı etraflarında da kullanılan ve daha yaygın olanı, o çektin mi kopuyo, diğeri kuruduktan sonra taş gibi oluyo...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

170 devri kapandı çok şükür.. :D Artık 200 ve üstündeki rakamları konuşalım lütfen..

şimdi Müco abinin dediği gibi iyi bi şöför lazım o araca :D:2funny:
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Her spoiler silikonla yapışmıyor ki, bagaj kapağı delinenler de var.. Ama bizimkilere serviste taktıkları o küçük spoiler silikonla yapışıyor.

Kapı basamaklarına da silikona falan gerek yok ki.. Direk kendi çift taraflı bantı yetiyor. Ne su alıyor ne de mahvoluyor.. Bülent Abi için bunu söylemek biraz geç olmuş ama :D Kapı basamağını çıkarttım ve hatta tekrar yapıştırdım. Çıkarttığımda da gayet deforme olmuş bir yer yoktu..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Her spoiler silikonla yapışmıyor ki, bagaj kapağı delinenler de var.. Ama bizimkilere serviste taktıkları o küçük spoiler silikonla yapışıyor.

Kapı basamaklarına da silikona falan gerek yok ki.. Direk kendi çift taraflı bantı yetiyor. Ne su alıyor ne de mahvoluyor.. Bülent Abi için bunu söylemek biraz geç olmuş ama :D Kapı basamağını çıkarttım ve hatta tekrar yapıştırdım. Çıkarttığımda da gayet deforme olmuş bir yer yoktu..

çift taraflı bant bence yeterli derecede tutmuyor silikondan bişe olmaz sökeriz gerekirse :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

:D :D :D Bak onda haklısın.. En uyuz olduğum şey kapı basamağına basarak insanların arabaya binip arabadan inmesi..O yüzden her seferinde söylüyorum ben de (tabi yakın olduğum kişilere) "basamaklara basmayın, elektrik var, çarpılırsınız valla" diyorum :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

:D :D :D Bak onda haklısın.. En uyuz olduğum şey kapı basamağına basarak insanların arabaya binip arabadan inmesi..O yüzden her seferinde söylüyorum ben de (tabi yakın olduğum kişilere) "basamaklara basmayın, elektrik var, çarpılırsınız valla" diyorum :D :D

benimki elektriksiz sadece krom çift tonlu ama  her binen odun bi yokluyo cıkıyomu sonradanmı taktın diye :(:D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sen de de valla "aman abi, elektrikli, sakın dokunma" diye.. iyi işe yarıyor.. Bebeklerin önlüklerinde yazar ya "Don't touch me!" (Bana dokunma)  Acaba öyle bir şey mi yazsak üzerlerine :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

sen de de valla "aman abi, elektrikli, sakın dokunma" diye.. iyi işe yarıyor.. Bebeklerin önlüklerinde yazar ya "Don't touch me!" (Bana dokunma)  Acaba öyle bir şey mi yazsak üzerlerine :D

odundan bahsediok neresinde elektrik var diye parmagını sokup carpılmadan rahat etmez bide carpılmassa alay eder bunun elektrüğü bozzuk len diye :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...