Jump to content

3.5 - 5 Arası Alınık Araç

AntonioMontana

Tavsiye Edilen Mesajlar

reno-5 lerde ilgi alanında baktım bayağı yüksek fiyat istiyorlar mahallede kırmızı tek kapı beyaz çelik jantlı bir tane var her gördüğümde almak istiyorum ama adam satmıyor ikinci arabası onunda ;D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kia pride falan var mı o fiyata?

maalesef, festiva var pride la birebir onlarda uçuyor 4 liralık arabaya 8 istiyorlar ;D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest Coriolis

sağda solda tek kapı değilde 5 kapı swiftler gözüme çarpıyor..mahalle aralarında kullanılmamış duran hani...

tek kapı tavsiye etmem kesin genç binip haşat etmiştir...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest edarguner

abi lpgli lancer dikkatimi çekti sabahtan görüşeceğim, hayırlısı bakalım bu arada gerçekten yoğun ilgiye teşekkürler her girdiğimde şu foruma iyki burdayım diyorum :) neyse olayı duygusala bağlamayayım ;D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

kardeş sanin o fiyata alabileceğin en ideal en ekonomik parçası herşeyi bol ucuz olan araç renault broadway dır. kesinlikle öneriyorum vede satcağın zaman anında satılır ben iyice bir araştır böle 100.000 altında bulabilirsen ki hemen hemen piyasasıda senin bütçen kadardır hiç kaçırma derim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

broadway de olabilir ama genelde ölmüş tamamı çok temiz denk gelirse tabii ki hayır demem, yarın bir pazar gezisi de yapacağım bakalım kısmet.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Necipte 4-5 liralık bi araç vardı isterseniz irtibat kurun..

kurayım da tanımıyorum foruma üye mi, birde araç nedir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

3 araca baktım üçü ilede fiyatta anlaşamadık lancer, swift, son olarak bir golf mk1 elimizde kalmayacak fiyattan veren olmadı, paramızı çöpe atmamış olduk hayırlısı buymuş konu kapanabilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...