Jump to content

Guzum angellandı

Guest uyumsuzelement
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 100
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

7

• MuRDoC_111

14

• SWeeT6six6

7

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

abi 34. mesajda daha rahat gözüküyor, uzunlarda ve sinyallerde mavi mercek var_onları takmak için farı acmak gerekiyor onu diyoduk..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bülent hayırlısı olsun..çok ama çok güzel oluyor angel bizde..hele İrfan`ın gönderdiği ikinci foto dehşet..

senin şu yedek angel`ı gönderde bende girişeyim bu h.sonu benim guzuya (volkan`dan da diğer yedek angel`ı da aldımmı tamamdır)  :-X

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Bülent hayırlısı olsun..çok ama çok güzel oluyor angel bizde..hele İrfan`ın gönderdiği ikinci foto dehşet..

senin şu yedek angel`ı gönderde bende girişeyim bu h.sonu benim guzuya (volkan`dan da diğer yedek angel`ı da aldımmı tamamdır)  :-X

kargoladım bile Murat sanırım yarın eline gecer ;)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İrfan sen ortakmısın bu ebay ile ? :D

yok abi nerde yaa :D_aslında cok acele ediyorum kendi yerimi actıktan sonra bunları göstermem lazımdı size ya neyse :P

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Soner sen de al artık şu arabana bi şeyler be.. 8:) :fiuw:Senide şöyle bi tebrik edelim.

Heran satabilirim abi;onun için düşünmüyorum.Bende basamaklar var ışıklı;orta karar tesisatım var;zenon var; eh yeterli bana şimdilik.Sen naaptın abi satıcam diyodun?Nedir son durum?Eğer satarsan senin cantlara talibim ;haberin olsun. tebrik edersin sende o zaman ehehee

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Heran satabilirim abi;onun için düşünmüyorum.Bende basamaklar var ışıklı;orta karar tesisatım var;zenon var; eh yeterli bana şimdilik.Sen naaptın abi satıcam diyodun?Nedir son durum?Eğer satarsan senin cantlara talibim ;haberin olsun. tebrik edersin sende o zaman ehehee

hem satabilirim diosun hem jant peşine düşüosun nasıl iş bu :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Ölmezde kalırsak alırız be abi;neden olmasın? :)

inşallah :tey: bizde begenmedik eskisi daha iyiydi die yorum yaparız bolca :2funny: :2funny:
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...