Jump to content

Mazda3'e yeni renk: AUTUMN BRONZE MICA, Sizce nasıl?

okkko
 Paylaş

Renk sizce nasıl?... Bu renk araç alır mıydınız?  

77 oy

1. 1. Renk sizce nasıl?... Bu renk araç alır mıydınız?

• çok iyi-kesinlikle alırdım
      16
    • iyi-ciddi bir alternatif olurdu
      26
    • fena değil-bir bu renk kaldıysa alırım
      17
    • kötü-bu renk son tercihim olur
      21
    • çok kötü-kesinlikle almam
      6

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 65
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• okkko

11

• esesmaniac

9

• emregc

6

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

eski mazda3 deki buna benzer renk gerçekten çok güzeldi...

yeni kasada bu oyladığımız renk olup olmadığını bilemediğim bir fotoğraf buldum ama pazartesi araştıracağım bu rengin kodunu...

post-1225-141695285717_thumb.jpg

post-1225-141695285718_thumb.jpg

post-1225-141695285721_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bildiğimiz taksi sarısı Gökhan Abi :D ben almazdım eğer arabayı taksiye çevirmiceksem :)

Cesur bir renk, bu rengi taşımak için büyük jantlar daha dolgun ve geniş kaporta yapısı gerekli diye düşünüyorum :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Emrenin gösterdiği ameriganlarda bir alev sarısı vardı.

O renk olsa eminim çok satardı Mazdada.

Son olarak Open Manta'larda görmüştüm bu rengi...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

....Cesur bir renk, bu rengi taşımak için büyük jantlar daha dolgun ve geniş kaporta yapısı gerekli diye düşünüyorum :)

Bu ülkede Mazda almak başlıbaşına bir cesaret değil mi İbram? :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda müzesi mübarek Bulgaristan klübü,  İbrahim Bulgaristan da yeni Mazdalara binmek bizden daha mı zor yoksa kota falan mı var Japon araçlarına...

Renklerden renk beğenin bu arada, ne güzelde dizmişler renk renk ...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Araçlar genelde almanyadan geldiği için pek japon arabaya binen yok, vw ople merso bmw audi çoğunlukta genelde.. Yeni mazda binen sayısı TR deki ile neredeyse aynı seviyede :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

o zaman size yeni renkle birlikte yeni haberler de vereyim...

Mazda3 'e bir donanım opaketi eklendi...

Yeni Mazda3’ün zenginleşen donanımı, eklenen benzinli ve dizel donanım seçenekleriyle genişleyen ürün gamı!

Yeni Mazda3 Mirai Donanımı: Arka Araç İzleme Sistemi (RVM), 17” alaşım jantlar, Yağmur ve ışık sensörleri, Adaptif Ön Far Sistemi’ne sahip bi-xenon farlar, Park sensörü, Elektrikli sunroof, Anahtarsız giriş ve çalıştırma, Çift bölgeli otomatik klima, Isıtmalı ön koltuklar

bu haber başka yerde yok... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Elektrkli katlanan ayna nerde :D TV reklamlarında görmüştüm elektrkli katlanır aynayı..

Yeni Mazda3’ün zenginleşen donanımı, eklenen benzinli ve dizel donanım seçenekleriyle genişleyen ürün gamı!

Yeni Mazda3 Mirai Donanımı: Arka Araç İzleme Sistemi (RVM), 17” alaşım jantlar, Yağmur ve ışık sensörleri, Adaptif Ön Far Sistemi’ne sahip bi-xenon farlar, Park sensörü, Elektrikli sunroof, Anahtarsız giriş ve çalıştırma, Çift bölgeli otomatik klima, Isıtmalı ön koltuklar

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yenilik olarak adaptif far sistemi, xenon ve anahtarsız çalıştırma eklenmiş.

Herkes soruyordu neden bu özellikler biz de yok diye. Demek ki satış politikası. Bir sene sonra donanımlı versiyonu getirip yeni model diye satıyor :)

Bilgiler için teşekkürler Okan bu arada.  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İbo sen çok takıldın bu ayna konusuna katlanıyor işte uzatmanın anlamı yok :D :D :D

aynalara karşı garip bir ilgim var nedense, bir araba en çok dikkat ettiğim nokta orası ne yapabilirim :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...