Jump to content

Honda mı Mazda mı?

FUDİ20

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 46
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bugün arkadaşın tamirci dükkanına uğradım,2008 model Honda Civic'e sibop ayarı yapıyordu.

Yuh dedim ya Tofaş mı bu,abi dedi Hondalarda böyle elle yapıyoruz.Hangi devirdeyiz ve bu kaç yılının teknolojisi siz karar verin artık,

Ben Mazda 3'te böyle birşey duymamıştım...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir arkadasim da gecenlerde Honda aldi, kisa bir sure sonra esi arabayi surttu, simdi oralarda renk degisimi oldugundan bahsediyor. Daha once Kia'si vardi onda da bir dolu cizik vardi ama hic boyle birsey olmamisti dedi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yok yok. Satmaz.

Eğer satacak olsaydı daha aldığı ilk akşam gelen teklifi kabul edip bin lira para kazanırdı :D

Satmasın zaten :D Zor bulunuyor insanın istediği gibi bir araba :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda'dan farklı bir markaya binip memnun kalan bir sen varsın sanırım Kadir Abi :)

ya biraz geç bir alıntı oldu ama,

o bağımlılığı, üstelik daha da kötüsünü (rezil derecede güvenilmez bir araç) Alfa Romeo yapıyor...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

arkadaşlar yorumlar için teşekkür ederim iknci eli yok diyorlar doğru 2 aydır doğru dürüst araba düşmüyor sitelere belli arabalar var onlarda sorunlu satmak isteyen arkadaş varsa beyaz manul mazda 3 impressive talibim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bence de mazda tabiki mazda 3 toruring ve 2008 civic premium sürmüşlüğüm var. çok sürmedim ama mazdanın sürüş konforu daha rahattı.

Konu alfadan açılmış bende başka bir öneride bulunayım mazdacı arkadaşlar kızmasınlar (ki şahsen kendim de babadan mazdacıyımdır :D:P ikinci elini çok takmayacaksanız ve dizel olsun derseniz fiat bravo 1,6 mjet 120 hp dynamic dualogic 2011 araçlar 41-42 civarına gidiyor. düz vites isterseniz 37-38 e bulursunuz hatta 41-42 ye güvenlik asist ne kadar paketlisi varsa bulursunuz :D. 3. vites ivmelenmesi müthiş araçta.

Çok klas bir araba (o fiyatlarda tabi :) ) rahat konforlu donanımlı ve spor. Aslında gözüm seğirmiyor da değil benimde. istediğim gibi mazda bulamazsam bunlardan bir tane alabilirim. Yalnız bravonun da ikinci eli pert. sıfırının üzerinde 63.300 TL etiket yazılı olanın aynısının tıpkısı 2009 model ve bakımlı 36 ya zor gidiyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 ay önce aldığım mazda3 'üm benim bu zamana kadar sahip olduğum toplamda 13.arabam oldu. 4.sırada aldığım bir arabada yine bir mazdaydı(lantis). iki mazda arasında geçen zamanda aldığım arabaların hiç birisi beni maalesef tatmin etmedi ve kısa sürede değiştirdim.lantis sahibiyken gecenin 2-3 'ünde cama çıkıp bakardım arabama.onun sokak lambası altında duruşunu seyrederdim hayranlık içinde.uzun zaman sonra yine aynı hisleri yaşıyorum ve yine cama çıkıp gecenin bi vakti hayranlıkla mazdamı izliyorum(aradaki fark, şimdi artık evliyim ve eşim bazen 'gecenin bi vakti deli gibi evin içinde niye dolaşıyorsun' diyor. :))  şimdi bunları niye anlattığıma geleyim.geçenlerde yine deli gibi(eşimin tabiriyle) evin penceresine çıkmıştım.birde ne göreyim karşı komşum ve çocukluk arkadaşım pencerede benim arabayı dikizliyor.(arabası Honda civic 2010 elegance). gece 2 de camdan cama konuştuk ve 4 gün sonra hondayı satmıştı.şimdi oda 3 alacak.biz birbirimizin arabasını çok sık kullanırız ve hondayla ilgili yorumum şudur 'honda gerçekten iyi bir otomobildir ama MAZDAAA... adamı delirtir !  ;D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 ay önce aldığım mazda3 'üm benim bu zamana kadar sahip olduğum toplamda 13.arabam oldu. 4.sırada aldığım bir arabada yine bir mazdaydı(lantis). iki mazda arasında geçen zamanda aldığım arabaların hiç birisi beni maalesef tatmin etmedi ve kısa sürede değiştirdim.lantis sahibiyken gecenin 2-3 'ünde cama çıkıp bakardım arabama.onun sokak lambası altında duruşunu seyrederdim hayranlık içinde.uzun zaman sonra yine aynı hisleri yaşıyorum ve yine cama çıkıp gecenin bi vakti hayranlıkla mazdamı izliyorum(aradaki fark, şimdi artık evliyim ve eşim bazen 'gecenin bi vakti deli gibi evin içinde niye dolaşıyorsun' diyor. :))  şimdi bunları niye anlattığıma geleyim.geçenlerde yine deli gibi(eşimin tabiriyle) evin penceresine çıkmıştım.birde ne göreyim karşı komşum ve çocukluk arkadaşım pencerede benim arabayı dikizliyor.(arabası Honda civic 2010 elegance). gece 2 de camdan cama konuştuk ve 4 gün sonra hondayı satmıştı.şimdi oda 3 alacak.biz birbirimizin arabasını çok sık kullanırız ve hondayla ilgili yorumum şudur 'honda gerçekten iyi bir otomobildir ama MAZDAAA... adamı delirtir !  ;D

bütün mazdacılarmı gecenin bir körü kalkıp camdan arabasını izler dort arkadasım var onlarda aynı dertten muzdarip bende senelerdir izlerim arabamı  :egy:

hondamı mazdamı sorusuna şöyle soyleyeyım floryada tunıng ısı yapan bı abımız sıfır cıvıc ın ıcını komple sökmüş on konsola bı malzemeyle kaplama yapmak ıcın cıkan malzemelere ve kalan parcalara bakınca ıcımden nekadar kalıtesızmıs dıye yorum yaparken bana hıc ınceleme senın ne lantısının nede 626ının  kalıtesını bulamazsın dedı arabanın sahıbıde arkadasıymıs oda eskı arbabalar daha kalıtelıydı  dıye lafa gırecektıkı usta abımız lafı yapıstırdı mıtsubıshı evo da söktüm mazda3te dedı cıvıc le aralarında cok buyuk malzeme kalitesi farkı var dıye yorum yapınca sustuk baya bı sessızlık oldu  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

eski hondalar daha kaliteliydi şimdiki yeni kasa fısss... dıştan güzel ama içerisi tofaş gbi... Honda alınırsa accord alınır bariz kalite farkı aralarında...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...