Jump to content

Honda mı Mazda mı?

FUDİ20

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar biraz önce honda forma girdim hondalarda o kadar çok sorun var ki anlatamam ya ondalar yaramaz yada piyasada çok oldukları için çok arıza yapıyorlar...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 46
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

merhaba arkadaşım aynı soruyu aylar  önce bende sormuştum tabiki mazda cevabı almıştım.şimdi 5 aylık araştırmalarımın sonucu mazda 3 impressive manuel vites arabada karar kıldım dünde test ettim gayet başarılı honda dan kat kat artıları var ALLAH nasip ederse 1 2 haftaya kalmaz alıyorum hayalimdeki arabayı

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

valla dediğin doğru arkadaşım kuzu kuzu 5 ay öncesine kadar mazda denildimi 2 .eli para etmiyor parçaları pahalı ön yargısıyla hiç ilgilenmedğim aracın şimdi mübtelası oldum başka arabaları gözüm görmüyor gerçi halen daha 52 bin liraya nice arabalar var denilsede ben kararımı verdim 2012 mazda 3 impressive manuel ve beyaz..ve şuna kesin eminimki türkiyede araba alanların yüzde  doksanı bilinçsizce tipine şekline bakarak araba alıyor adama diyorum aracında esp varmı o ne diyor km de ne yakar diyorum bilmiyorum doldurup biniyorum diyor dolayısıyla bu hondalar jettalar o yüzden çık satıyor marka başkada bişey değil hondayıda test ettim mazda daki zevki vermedi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ne kadar bayii ve srvisleri çok eleştirsek de bir gün bile aracından şikayetçi olanı duymadım.Bende aracımı alalı yaklaşık 7 ay oldu ve bir gün bile pişman olmadım aracımı aldığıma..Şu anda araç alsam yıne Mazda 3 alırım..Bir kere bulaştınızmı bırakamassınız mazdayı..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...