Jump to content

Camların Otomatik İnip Kalkması İçin Programlama

MuRDoC_111
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

arkadaşlar ben eskiden eski kasa seat leon kullanıyordum çocuk kilidi devrede iken ben önden arka camları  açabiliyordum.ama şuan 2005 mazda 3 üm var çocuk kilidi devrede iken önden bende kontrol edemiyorum sizdede  böylemi kitapçıkda kontrol edebilirsiniz yazıyo ama.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 162
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

11

• S.Halilduru

10

• Mehmet Özdemir

7

• İlhan

11

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Teşekkürler arkadaşlar. Denedim ve bütün camları ayarladım. Tabi önce aküyü değiştirdim. Bu arada çocuk kilidi devrede iken cam kontrol edilebiliyor. Büyük ihtimal o camın da ayarlanması ( Şimdi bahsettiğim ayar) gerekiyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ağanın mesajı üstüne mesaj ha :D  Cem'den daha mı iyi biliyon :D

yok estağfurullah, ağa mesajı üstüne mesaj olur mu hiç :D :D

sadece yaptığım şekli yazdım :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Teşekkürler arkadaşlar. Denedim ve bütün camları ayarladım. Tabi önce aküyü değiştirdim. Bu arada çocuk kilidi devrede iken cam kontrol edilebiliyor. Büyük ihtimal o camın da ayarlanması ( Şimdi bahsettiğim ayar) gerekiyor.

Çocuk kilidinden kastın sürücü tarafındaki 4 lü cam kontrol düğmelerinin altındaki kilit mi ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

evet o kilitten bahsediyorum.nasıl ve erde proğramlatacam benm aküüde prolem yok.

Çocuk kilidinden kastın sürücü tarafındaki 4 lü cam kontrol düğmelerinin altındaki kilit mi ?

Hayır benim kastettiğim arka kapıdaki şu anahtarla çevrilen yer. Hepimizin bildiği çocuk kilidi işte. Ben cam düğmelerinin oradakinin adını başka biliyorum ama şimdi aklıma gelmedi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayır benim kastettiğim arka kapıdaki şu anahtarla çevrilen yer. Hepimizin bildiği çocuk kilidi işte. Ben cam düğmelerinin oradakinin adını başka biliyorum ama şimdi aklıma gelmedi.

o zaman benm bahsettiğim yeri anladınız sanırım.şöför kapısındaki kumandadan çocuk kilidini kitlediğim zaman arka camları önden de kontrol edemiyorum eski arabamda sadece şöför tarafından kontrol edilebiliyordu.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

o zaman benm bahsettiğim yeri anladınız sanırım.şöför kapısındaki kumandadan çocuk kilidini kitlediğim zaman arka camları önden de kontrol edemiyorum eski arabamda sadece şöför tarafından kontrol edilebiliyordu.

Yeni kasa Mazda 3 de sadece şöför tarafından kontrol edebiliyorum tüm camları kilitliyken.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 ay sonra ...

Herkeze Selam.

Eminim frumda daha önce açılmıştır konu ama benim sıkıntıyı bulamadım kusuruma bakmayın.

Şimdi benim arabanın camları şöför tarafı hariç bir kerede basınca aşşağı yukarı kalkıp iniyor ama şöför tarafındaki olmuyo basılı tutmam gerekiyor inmesi ve çıkması için bunun bi kodu varmıdır yardımcı olursanız sevinirim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

şöför mahalindeki camınızın bir nevi ayarı bozulmuş böyle durumlarda tam açıkken yada tam kapalıyken 3 sn basılı tutun ve bırakıp tekrar deneyin normale dönecektir.eğer bu olmuyorsa cam otomatiği bozulmuştur

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

benzer bi ayarsızlık bende de var. benim şöför tarafından ön yolcu camının düğmesi çalışmıyor. ama ön yolcu tarafından düğmeye basınca çalışıyor. gariplik şurda, şoför tarafından arka sağ cam açma düğmesine bastığımda ise hem sağ ön hemde sağ arka camı birden aynı anda açıp kapatıyor. yani beyni biraz karışmış gibi geldi bana. bir de düğmeler çok hassas. hafif basılsa bile sürekli inmeye başlıyor. çok ince bi noktası var. bu yüzden de çok yavaş dokunmak gerekiyor.  :kafa: bu hata komple bir değişim gerektirir mi acaba. merak ediyorum. maliyeti de muhtemelen yüksek olacak.  :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arabanın kullanım kitapçığı duruyorsa orada otomatiğe nasıl geçileceğini anlatan bir bölüm var.Ordan bakabilirsiniz.

Konu açılmışken benimde şöför tarafı camında zaman zaman yapışma gibi birşey oluyor ve inatla açılmıyor.Yalnız olayı çözdüm araba güneşte uzun süre durunca oluyor bu.Akşam olup hava kararınca cam normal şekilde açılıp kapanıyor:)

Sıcak ve nem inanılmaz etkiliyor araçları arkadaşlar.Araba yazın bir başka kışın bir başka oluyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arabaya gaz taktırıyorum gazcıda yarın alınca denerim çok sinir bozucu bir tek benim tarafımdaki düzgün çalışmıyo diğerleri normal

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

çok zaman geçmiş ama yenı baslık açmaktansa burdan sorayım dedım.

aku kutup başları sokuldukten sonra sofor tarafı dığer hıçbır camı kontrol etmemeye basladı. manual i okudum ve sızın metodu denedım ama olmadı. 2006 mazda 6 makyajlı.

yardımmmmm

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

baska bı baslıkta da sormustum ama sızde de aynı sorun olmus.. eğer cozebıldıysenız nasıl cozdunuz , tarıf edebılırmısınız _?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...

Tamam o zaman muhtemelen arka camdan çalışıyordur , eğer çalışıyorsa önce camı aşağı indir elini düğmeden kaldırma 3-4 saniye  tık sesini bekle hemen camı yukarı kaldır yine tık sesini bekle  ,eğer yine düzelmezse işlemin tersini uygula sol arka camı sol ön düğme grubuna programlamış olacaksın , kolay gelsin  ;)

ya bendede şöyle bi sıkıntı var. ön sağ taraf cam düğmesi kendi yerinden açılıyor ama şöför tarafından açılmıyor. daha ilginci ise sürücü tarafından sağ arka cam açma düğmesine basınca sağ arka ve sağ ön ikisi aynı anda açılıp kapanıyor.

acaba benimki de bu yöntemle mi alakalı bi sıkıntıdan kaynaklanıyor?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bunların hepsinin pratik çözümleri var, forumda ustalarımız zaman zaman yazdılar yukarıda Dündar'ın yazdığı gibi, forumda aratırsanız bulursunuz, muhtemelen 3-4 sene önceki konularda...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bunların hepsinin pratik çözümleri var, forumda ustalarımız zaman zaman yazdılar yukarıda Dündar'ın yazdığı gibi, forumda aratırsanız bulursunuz, muhtemelen 3-4 sene önceki konularda...

selman abicim kızma yaa  ;D ;D :D:2funny:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

selamlar

arabayı kuaför yaptırdıktan sonra sol tarafdaki cam otomatikleri çalışmamaya başladı.

belli bir süre sonra çalışır dediler fakat üzerinden 6 ay geçmesine rağmen çalışmıyor  :-[

bir kaç ustaya götürdüm silip taktıklarında belirli bir süre çalışıyor sonra tekrar çalışmamaya başlıyor. Mazdanın dilinden anlayacak Ankarada iyi bir oto elektirikcisi tavsiye edebilecek var mı?

teşekkürler

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...