Jump to content

Camların Otomatik İnip Kalkması İçin Programlama

MuRDoC_111
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhaba arkadaşlar Mazda 3 Sedan 2005 aracıma otomatik cam kapatma modülü taktırdım.Arabayı kumandayla kilitlediğimde bütün camları tek tek kapatıyor.Ama şoför koltuğundan kontrolü iptal oluyor ya da resetliyor.Tek tek camlara kodlarını tanıtmak gerekiyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 162
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

11

• S.Halilduru

10

• Mehmet Özdemir

7

• İlhan

11

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Camın programlaması ile ilgili sorunum yok @Mehmet Özdemir . Olayı şöyle tekrar anlatayım. Arabanın 4 camı da açık diyelim. Arabadan camlar açıkken indim.  Arabada otomatik cam kaldırma modülü olduğundan araba dışındayken kumandayla kilitlediğimde bütün camları araba kendi kendine kapatıyor. Sorun bu işlemden sonra başlıyor. Arabaya bindiğimde şoför koltuğunun yanındaki kumandadan sağ kapı ve arkadaki kapılarda bulunan camların kontrolü iptal oluyor ve yeniden programlamak zorunda kalıyorum. Yani her otomatik cam kaldırma işleminden sonra akü başlığını çıkarıp takmış gibi bir işlem gibi algılayıp programlamasını resetlemiş oluyor. Bunu nasıl çözebilirim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Herkese iyi günler , hayırlı işler. Aracım 2007 model mazda 3 comfort. Dörtlü cam düğmesinden diğer camları kilitlediğim zaman, yolcular camları açıp kapatamıyor. Ama yolcu camlarına bende müdahale edemiyorum. sadece kendi camımı açıp kapatabiliyorum. Aynı kasa mazda 3'ü olan arkadaşın aracına baktım ondada aynı. Arkadaş normali bu şekilde diyor ama ben ikimizinkinin de normal olmadığını düşünüyorum. Önceki aracım 92 model 323 te  bile yolcu camları kilitliyken şöför hepsini açıp kapatabiliyordu. Bir fikri olan var mı?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bir arkadaşımın 2007 dynamic mazda 3'ü fabrikasyon olarak 4 cam da hem ışıklı hem de otomatik. mazda'da hiç görmediģim bir şey. ben bu dönem mazda'ların hep öyle olduğunu zannediyordum. sonradan geriye gitmişler diyordum, demek değilmiş. muhtemelen çok kısa bir aralık üç beş araç gelmiştir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 saat önce, Katil Balina :

bir arkadaşımın 2007 dynamic mazda 3'ü fabrikasyon olarak 4 cam da hem ışıklı hem de otomatik. mazda'da hiç görmediģim bir şey. ben bu dönem mazda'ların hep öyle olduğunu zannediyordum. sonradan geriye gitmişler diyordum, demek değilmiş. muhtemelen çok kısa bir aralık üç beş araç gelmiştir.

Benim araç comfort ama 2007 sonu. BK kasanın son makyajlı hali. Benim camlarda dediğiniz gibi, hem otomatik hem ışıklı. Ama bahsettiğim gibi bir sıkıntı var. Gerçi sıkıntı mı yoksa normal mi ondan da tam emin değilim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

21 dakika önce, ekaton043 :

Benim araç comfort ama 2007 sonu. BK kasanın son makyajlı hali. Benim camlarda dediğiniz gibi, hem otomatik hem ışıklı. Ama bahsettiğim gibi bir sıkıntı var. Gerçi sıkıntı mı yoksa normal mi ondan da tam emin değilim.

bence normali o. mazda 2'de de öyleydi. simdi 3'ü hatırlayamadım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. Benimkisi bozuk diye düşünüyordum, demek ki herkesin cam düğmesi bozukmuş :) Şaka bir yana gerçekten normalinin bu şekilde olmasına çok şaşırdım. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

11 dakika önce, ekaton043 :

Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. Benimkisi bozuk diye düşünüyordum, demek ki herkesin cam düğmesi bozukmuş :) Şaka bir yana gerçekten normalinin bu şekilde olmasına çok şaşırdım. 

3. Nesilde 2017 ye kadar olan üretimlerde de tek cam otomatik. İlk fırsatta bakayım bakalım 2017 öncesi kasalarda da öyle mi ? :) 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

18.08.2017 at 14:02, ekaton043 :

2014 Mazda3 te de bu şekilde. Çam kilidi aktif iken şöför camı dışındaki camlar kontrol edilemiyor 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 yıl sonra ...

Arkadaşlar, 2006 model Mazda 3 aracımın aküsü bitti . ben 60 amper yerine 72 amperlik akü aldım. cam otomatiğinde sorun yaşıyorum. sebeb 72 amperlik akü olabilir mi? sorunum şudur. ön cam tam kapanırken tekrar yarıya kadar açılıyor. sonra tek tek dokunuşla kapatabiliyorum.  şimdiden teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

35 dakika önce, Muammer 78 :

Arkadaşlar, 2006 model Mazda 3 aracımın aküsü bitti . ben 60 amper yerine 72 amperlik akü aldım. cam otomatiğinde sorun yaşıyorum. sebeb 72 amperlik akü olabilir mi? sorunum şudur. ön cam tam kapanırken tekrar yarıya kadar açılıyor. sonra tek tek dokunuşla kapatabiliyorum.  şimdiden teşekkürler.

aküyle alakası yok. camı programlamanız gerekiyor. Camı bir kaç kez elinizle ful açıp kapatın bunu hepsi için yapın düzelecektir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...