Jump to content

Camların Otomatik İnip Kalkması İçin Programlama

MuRDoC_111
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

selamlar

kutup başını söküp takdıkdan sonra tekrar programlattık fakat sorun devam ediyor.

servisdeki usta bir butonun takılı kaldığını ve buradaki fonksiyonları kitlediğini düşündüğünü söyledi ama emin değil  :kafa:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Yanıt 162
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

11

• S.Halilduru

10

• Mehmet Özdemir

7

• İlhan

11

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

arkadaşlar benim sorunum kumandadan 4 cam inip kaldırabiliyordum fakat şimdi sağ arka cam çalışmıyor. sol ön kumandadan indirip kaldırabiliyorum ama kumandadan 3 cam iniyor sağ arka ne iniyor ne kalkıyor. yardımlarınızı bekliyorum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaşlar benim cam konusunda sıkıntım aşağı yukarı tuşu çok hassas.  :(

hatta o hale geldimki otomatik açılıp kapanmasını istemiyorum.

çünkü bir türlü o hassaslığı yakalayamıyorum.ihtiyarlıktan olsa gerek  :)

kitapçıkta bu konuyu pek anlamadım.en iyisi tuşu basılı tutarak açıp kapatmak.

bu konuda nasıl bir işlem uygulamam gerekir acaba.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

tüm tuşlar hassas ise yazılımsal birşey. yok sadece bir tuş (yani şöfor tarafı veya kapı taraflarından sadece birisi) o zaman donanımsal bir sorun var. muhtemelen tuşun değişmesi gerebilir ikinci ihtimalde...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

tüm tuşlar hassas ise yazılımsal birşey. yok sadece bir tuş (yani şöfor tarafı veya kapı taraflarından sadece birisi) o zaman donanımsal bir sorun var. muhtemelen tuşun değişmesi gerebilir ikinci ihtimalde...

okko ustam ben hala bu hassaslığa alışamadım.camı istediğim seviyede ayarlayana kadar

tuşla boğuşuyorum.

sadece sol değil sağ camdada aynı hassasiyet var.ister soldan ister sağdan kumanda edin

farketmiyor hassaslık aynı.

eğer otomatik değilde tuşa basılı tutarak cam seviyesini ayarlama imkanı varsa o şekilde kullanmak isterim.bu konuda kitapçıkda yazandan birşey anlamadım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

anlıyorum... sizin durumunuz için aracı görmeden birşey söylemek zor... haldıza gösterdiniz mi aracınızı?... onların teşhisi doğru olacaktır...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

anlıyorum... sizin durumunuz için aracı görmeden birşey söylemek zor... haldıza gösterdiniz mi aracınızı?... onların teşhisi doğru olacaktır...

bir ara uğrayıp görüşeyim bakalım.

manuel gibi kullanabilirsem daha rahat olacak sanki.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Arkadaşlar 2007 sedan kullanıyorum.Aracın kapılarını kumandayla kilitledikten sonra açık camların kendi kendine kapanma özelliği var mı?

2007 model makyajlı kasalarda var o Global Kapanma özelliği..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hezar'daki makyajlı 2007 değil ama bilgin olsun. Sendekinin öyle olduğunu da Uyumsuz'dan biliyorum. O söylemişti bana yoksa denediğimden değil ama benim Alınık konusunda da belirtmişti bunu

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Makyajlılar kapatıyor makyajsızlar kapatmıyor doğrudur.

Selam ben cüneyt. 2011 touring sedan mazdam var.bu araçta da araç dışından otomatik kaldırmak mümkün mü?

Bununla ilgili programlama yapılabiliyor mu?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

100 ile 300 arasındadeğişiyor mntaj dahil. modülün kenidisi çok bir para değil ancak montajı bayağa bir zahmetli...

aracınızın sunrooflu olup olmamasına göre farklı modul kullanılıyor ve fiyat da değişiyor haliyle...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

100 ile 300 arasındadeğişiyor mntaj dahil. modülün kenidisi çok bir para değil ancak montajı bayağa bir zahmetli...

aracınızın sunrooflu olup olmamasına göre farklı modul kullanılıyor ve fiyat da değişiyor haliyle...

Teşekkürler dün servise uğradığımda sordum.dediğiniz fiyatlarda.

Bu arada hazır cam otomatiklerinden konu açılmışken,mazda 3 touring de sadece şoför tarafındaki butonun üzeinde aydınlatma var.Diğer yerlerde yok karanlıkta ne arkadaki nede şoför yanındaki bir kerede bulamıyor.Küçük ancak bu özellikte araçta atlanmaması gereken ayrıntı diye düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sayın cbglr;

aracınızda hem şöför kısmında hemde yolcu kapılarında cam buton aydınlatmasının olması lazım.şöför kapısı üzerindeki cam butonlarının hemen altında bir buton daha var.bu buton cam kilitleme butonudur, basılı olduğu sürece şoför camı hariç diğer cam mekanizmalarını devre dışı bırakır. sizde de büyük ihtimalle bu buton basılı durumdadır.basılı olduğu müddetçe camlar çalışmayacağı için haliyle ışıklarıda yanmaz diye düşünüyorum.denemenizi tavsiye ederim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...