Jump to content

Mazda 3 Dizel Rölantideki Ses

Guest drcnd
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

hocam sesi telefonumla kaydettim okkko bey ama amr uzantısı var olduğ içinde sadece telefonmda geri dinleyebildim.format dönüştürücü bikaç program denedim ama dönüştüremedim.pek iyi değilim bu bilgisayar işlerinde.rica etsem ilgilener misiniz?kayıt ekte.teşekkür ederim.bi kulaklıkla dinlerseniz daha bi açıkça duyuluyor ses bu arada.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sesi duyduk..

ses hakkında bir karara vardık... aynısı D2 motor volvo larda vardı. malum aynı motor... bazı servislerle de görüştük. volvo eksantirik kayışını değiştirtiyor, eksi gergi bilyalarını özel bir solusyonla sildiriyor ses geçiyor... ancak şunu söyleyelim; ses teknik bir problem teşkil etmiyor, sadece ses...

mazda bu konuda herhangi bir bülten vs. yayınlamamış, volvo aynı motor aynı ses olduğu için bu konuda sonuç verebiliyorum size.

şunu da söyleyeyim; ne yaparsanız yapın, ses tekrar geri geliyor... :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hocam peki diğer 115 ps motor sahiplerinin hiç mi dikkatini çekmemiş bu ses.ya da ben mi çok dikkat etmişim okkko bey.eğer dediğiniz gibi herhangi bir aşınma vs olmayacaksa ve onarımlar sonucunda aynı ses tekrar gelcekse hiçbişi yapmayayım o zaman değil mi?yani ilerde bize pahalıya mal olacak bi arızaya yol açmaz inşallah değil mi?teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

drcnd arkadaş, sesi şimdi dinleyebildim. Ses normal değil. Fakat uzun yıllardır şirket işlerinden dolayı Ford, Volvo, 308 vb. PSA dizel motorlu arabalar kullandım bu şekilde bir ses duymadım. En son C5 kullandım. okkko'nun dediği gibi arabaya zararı yoktur belki ama sinir bozar sadece.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ya işte sıfır araba almamın nedeni sinir bozmamasıydı ama sonuç bu napalım.ya bi de arabayı ilk aldığımda 6 km de idi normal mi bu.içime şüphe düştü ya iyi mi ???

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

drcnd arkadaş, sesi şimdi dinleyebildim. Ses normal değil. Fakat uzun yıllardır şirket işlerinden dolayı Ford, Volvo, 308 vb. PSA dizel motorlu arabalar kullandım bu şekilde bir ses duymadım. En son C5 kullandım. okkko'nun dediği gibi arabaya zararı yoktur belki ama sinir bozar sadece.

durun tahmin edeyim... aracınızın içi siyah mı?

Türkiye de sadece 2 tane güz kahve imp. dizel araç olduğunu, birisinin ii siyah, diğerinin içinin bej olduğunu, birisinin sizde, diğerinin bizde olduğunu biliyor muydunuz?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

okkko bey benim bi de şöyle bi sorum olcak.sabah soğukta çalıştırınca aracın devir saati biraz yükselio kendi hafif gaz verio sanki sonra sabitlenip kalıo.normal mi bu?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ara sıra şirketin 3000 kmdeki 109 hplik dizel Ford Focusunu kullanıyorum. Çok benzer araçlar. Motorunda ne garip sesler geldiğini bir bilseniz :) Bana garip geliyor ama eminim çoğu normal çünkü benzinli kullanmaya alışmışım ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

durun tahmin edeyim... aracınızın içi siyah mı?

Türkiye de sadece 2 tane güz kahve imp. dizel araç olduğunu, birisinin ii siyah, diğerinin içinin bej olduğunu, birisinin sizde, diğerinin bizde olduğunu biliyor muydunuz?

okkko arkadaşım çok yaklaştın ama her zaman sürprizler vardır. 2. araba da Ankara'da içi siyah geçen 8-9 Aralık gibi trafiğe çıktı. Ama bendeki 3 cüsü. İçi bej. Gümrükten sanırım Perşembe çekildi, haberinin olmaması normal. yarın yada çarşamba günü kontağı açmış olurum inşaallah.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

okkko arkadaşım çok yaklaştın ama her zaman sürprizler vardır. 2. araba da Ankara'da içi siyah geçen 8-9 Aralık gibi trafiğe çıktı. Ama bendeki 3 cüsü. İçi bej. Gümrükten sanırım Perşembe çekildi, haberinin olmaması normal. yarın yada çarşamba günü kontağı açmış olurum inşaallah.

tabi şimdiden yazınca ben şuanda biniyorsunuz gibi düşündüm... ilk partde sadece 2 tane bu renk biri bej döşeme, diğeri siyah döşeme araç geldiğini biliyorum... ikinci partide tabi devamı var artık... bu haftadan itibaren trafikteki 2 araçtan birisi olması durumu sona erecek... :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

okkko bey bu bahsetiğiniz sesi başka 115 ps sahipleri duyuyorlar mı diye sormuştum ama cevaplamayı unuttunuz heralde.

çok fazla 115 dizel olmadığı için daha piyasada fazla duyan da yok şuanda... ilerleyen günlerde göreceğiz...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bahsi geçen modellerin 2012 makyajlı kasaları çıktı. Bir sorun varsa da bu yeni modellerde bunu düzeltmişlerdir herhalde. 2011 115 Hp lik araç bende de var ama bu güne kadar  çok şükür nazar değmesin öyle bir sesle karşılaşmadım. 20 Bin Km ye yaklaştı aracım bu arada.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...