Jump to content

Türkiye'de En Çok Satan Otomobiller

emregc
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Türk insanı yeniye meraklıdır. Bugün DSG ilk çıktığında kimse uzak durmadı, herkes hoplaya zıplaya atladı.

SKYACTIV 2013 te gelecek diyoruz ama ilk karşılaşmamız o kadar uzun sürmeyecek. Mart ayında CX-5 ler gelince SKYACTIV teknolojileri ile tanışacağız. Hem dizel (2.2 Lt olsa da ) hem de otomatik olarak da gelecek olan CX-5 ler 2013 e kadar bizlere ciddi fikir verebilir ki 2013 sonuna doğru 1.5 çift turbolu araçlar gelince eminim insanlar bazı şeyleri göz ardı edecektir :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1.5 çift turbo mu ? Mazda 3'lerde mi olacak ? Ben 1.6 diye duymuştum. Teknik bilgiler var mı internette ?

Teknik bilgi hiçbir yerde yok :) Bu bilgi de biraz internal, son 3-4 aydır konuşuluyor sitede..

Evet Mazda3 lerde de olacak.

Tahmin ediyorum bu sene sonuna doğru tam teknik veriler açıklanır ve lansmanı yapılır ama Mazda2 lerde kullanılan 1.5 motorun turbosuz 102 HP olduğunu düşünürseniz turbolusunu varın siz hayal edin :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Teknik bilgi hiçbir yerde yok :) Bu bilgi de biraz internal, son 3-4 aydır konuşuluyor sitede..

Evet Mazda3 lerde de olacak.

Tahmin ediyorum bu sene sonuna doğru tam teknik veriler açıklanır ve lansmanı yapılır ama Mazda2 lerde kullanılan 1.5 motorun turbosuz 102 HP olduğunu düşünürseniz turbolusunu varın siz hayal edin :)

AT olcak mı? AT olcak mı?

Cevabını bilyorum ama, genede duymak hoşuma gidiyor. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Burak naptın yahu  ???

Ben bu arabayı 8-10 yıl binerim diye aldım, böyle gidersen 2-3 yıl sonra sattıracan bana arabayı. Turbosuz 102 beygir ne demek ?  Üstüne çift turbo falan  :o

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

AT olcak mı? AT olcak mı?

Cevabını bilyorum ama, genede duymak hoşuma gidiyor. :D

Evet, hem de 6 ileri SKYACTIV-DRIVE :D CX-5 te de geliyor ;)

Burak naptın yahu  ???

Ben bu arabayı 8-10 yıl binerim diye aldım, böyle gidersen 2-3 yıl sonra sattıracan bana arabayı. Turbosuz 102 beygir ne demek ?  Üstüne çift turbo falan  :o

Abi sen yine 115 HP araca biniyorsun, bak bana bende tek HP bile yok :D

Sen bunu biraz eskitene kadar tüm teknolojiler gelmiş ve oturmuş olur, gönül rahatlığı ile değiştirirsin ;)

SKYACTIV Teknolojilerini incele, emin ol heyecanlanacaksın :)

http://www.mazdaclubtr.com/21410/mazda-skyactiv-teknolojileri/

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

buradaki turboların beygir gücünden çok tork için olacağını düşünüyorum

Doğru , çift turbo derken sanırım biri düşük devirleri diğeri de yüksek devirleri beslemek için olacaktır ama direk beygir için olmasa da muhakkak bir beygir katkısı olacak diye düşünüyorum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1.5 Çift turbolu motor dizel değil mi?

İşin gerçeği ben pek aramıyorum, benzinli veya dizel olmasını.

Yakıt verilerine bakınca güzel sonuçlar var.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

mazdayı ülkemizde adam akıllı birinin satması lazım.yabana atıyorlar mazdayı.motor seçenekleri skyactiv ile renklensin  işin rengi değişir umarım ama daha çok zaman var.dediğiniz gibi gel 2015 gel :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2015 Fatih icin milat, Mazda icin degil ;) Fatih ancak 2015 te araba degistirebilecegi icin o tarihi vermis.

anladım abi demek istediğinizi.2015te benderenkleneceğin düşündüğümden dedim sonuçta Fatih abi gibi düşünenlerde olacak.Ama architectin dediği çok gerçek.Mazdayı sağlam bir firma almalı derim.markanın imajı çin markasından farkı kalmayacak..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...